2777
2789
عنوان

مربااا

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 30 پست
اخه من باگل خشک درست کردم همیشه ولی فک کنم الان گلش زیاده نسبت به شکرش تلخ بشه

نمیدونم چیکار کنم

چقد دیگه شکر اضافه کنم که شکرک نزنه

لطفا اگه کسی رو میشناسید تو نی نی سایت که بلد باشه تگ کنین🙏😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گلبرگارو رو حرارت جذا تو ماهیتابه هم تفت دادین؟

نه عطرش  نمیره؟

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
بنظرتون اندازه هایی که بهم گفتن درسته؟ اگه بخام خشک نشده درست کنم چقد طول میکشه خشک بشه؟

بیا

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

من ازیکی ازفامیلا پرسیدم واتساپ گفتن باید گلبرگاروریزخوردکنی بعد برای 500گرم گلبرگ باید یک کیلو ونیم شکربریزی 

این اندازه ها تلخ نمیشه ابش هم به اندازه ای بریز که حداقل یک ساعت با شعله خیلی کم درش گذاشته بپزه بعد چک کن غلظتشو 

من ازیکی ازفامیلا پرسیدم واتساپ گفتن باید گلبرگاروریزخوردکنی بعد برای 500گرم گلبرگ باید یک کیلو ونیم ...

میزان اب چی؟

مرسی عزیزم دستتون درد نکنه

این میزان شکر واسه گلبرگ خشک نشده اس درسته؟

میزان اب چی؟ مرسی عزیزم دستتون درد نکنه این میزان شکر واسه گلبرگ خشک نشده اس درسته؟

نه دیگه گفتین تازست که گلبرگتون

خشک روگفتم که بهتون یک پیاله معمولی پودرشده واسه سه کیلو شکر        

گلبرگ تازه خورد بشه ریز برای 500گرم گلبرگ یک کیلو نیم

ابش هم بستگی به زمان پخت داره میتونید اخرش مربارو کامل سردکنید اگه سفت شد یکم اب بریزید بجوشه اگه ابکی شد بجوشونید تا باب میل بشه نوش جان😘