2777
2789
سر اینکه بچم بچه۴سال با کمربند زد منم گفتم چرا میزنی عصبی شدم منم با گمربند زد مشت میزد تو سرم میگف ...

خدایه اون طفل معصوم جوابشو بده ان شاءالله 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔خیلی واست ناراحت شدم.حتما حتما دوباره زنگ بزن ۱۲۳ و ۱۱۰ هم زنگ بزن بیاد صورت جلسه کنه 

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
قلبم داره میترکه نمیتونم از بچم جداشم دلم میخواد یجا باشه با بچم بریم این دستش به ما نرسه 

😔😔😔😔😔دوستی اشنایی کسی نیست کمکت کنه

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

ببینید من بهتون اهمیت میدم و میخوام با شما همدلی کنم خب؟؟؟ هرچیزی که بشه هرچیزی برگردید پیش خانوادتون مهم نیست چند ساعت راهه شما با اونجا موندن دارید به خودتون آسیب میزنید،دیدم گفتید ۷ سال تحمل کردید مغزم سوت کشید در هر حال هر اتفاقیم که بیافته اونا خانواده ی شما هستن شرایطتونو نمیدونم ولی اونا باید شریک زندگیتونو درست انتخاب میکردن و در موردشون تحقیق میکردن حق شما آسیب دیدن نیست برید پیش خانوادتون متاسفم    

قلبم داره میترکه نمیتونم از بچم جداشم دلم میخواد یجا باشه با بچم بریم این دستش به ما نرسه  

برو پزشکی قانونی بدن اون بچه رو نشون بده بگو این مرد تعادل روحی نداره صلاحیت نگه داری بچه رو نداره

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
ب اینا میگن دوقطبی 

بخدا دیشبم زد منپ با کمربند سر مسیله الکی بازشبش اومد منت کشی امورز نیم ساعت قبل اینک منو بزنه اومد میگف ببخشید اصن حرکاتش دست خودش نیس چپ و راستم هی بمن میگه تو دیونه ای

اخ کاش بمیره جنازش بیاد دارم دق میکنم از دستش معلوم نیس کدوم گوری رف 

پاااااشو زنننننگ بزننننن پللللللیس هارترش نکنننننننن

ب اینام ک میگن بشین سر زندگیتو فلان گوش نکن

برو علیهش حداقل مدرک جورکن

فردا ک جای زخماتخوب شدن چجوری میخوای ثابت کنی

اونم ب گردن نمیگیره 

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power