2777
2789
عنوان

خانوم هایی ک نوزاد پسر دارن بیان

166 بازدید | 23 پست

میخاسم بدونم ختنه به روش سنتی بهتره یا حلقه انداختن؟مراقبت های کدوم سخت تره ؟بچه چند روز اذیت میشه؟

لطفا اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید بهم بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا منم هنوز پسرمو ختنه نکردم 1سالشه بهترین موقع همون ب دنیا میاده اخه تکون نمیخونه ثابته زودم خوب میشه 

بچه های اطرافم  ک میشناسم حلقه انداختن تا ی هفته ای افتاده و خوب شده

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

من دوتا پسرم را به روش حلقه انجام دادم اگه نوزاد تپل باشه به روش سنتی انجام بدین ولی اگه لاغره حلقه خیلی دردسرش کمتره

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

من ختنه رو همراه جراحی پایین آوردن بیضه انجام دادم. خییییییلی سخت بود خییییییلی. ولی مسلماً دلیلش اون جراحی بود نه ختنه.

چون بیهوشی داشت و......

ولی دکترش یه دکتر خیلی خوب بود که فوق ارولوژی اطفال بود. اصصصلا غیر سنتی روشی رو قبول نداشت. چندتا دکتر فوق ارولوژی اطفال دیگه هم بردم، همه میگفتن حلقه تنگی مجرا میده.

و یه چیز جالب دیگه هم اینکه، مقدار بسیاااار کمی از سر آلت برداشت. و گفت برا نعوذ در حین رابطه جنسی در آینده، اینطوری بهتره

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله