2777
2789
عنوان

من یه مادر بی رحمم اعصاب احمقم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 59 پست

دختر من همین کارا رو انجام میده بچه ها همین جورن اصلانم حالیشون نیست بخوایم  دعوا کنیم یا بزنیم فقط بایدصبور باشی تا بگذره این دوران 

دوستان ایشون مادر و حتما دلسوز تر از ماست به فرزندش لطفا دایه نشین هی چطور تنوستی بزنی 😐😐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

منم سر دختر اولم کل دکور خونه رو عوض کردیم، تی وی رو دیوار زدیم، همممممممه دکوریام یا شکستن یا جمعشون کردم، خونه م شده بود عین حسینیه، ولی فدای ی تار موشون، انقدر زود میگذره بزرگ میشن 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بچه های دیگرو میبینم اخه میدونم مقایسه نمیکنم ولی همسن هستن  دختر من جایی بره رو سفره میشسن ...

بچه ی منم همینه یه غذا رو نمیذاره بخوریم‌سفره رو میکشه بابا تودهنت داری میگی بچه من خودمم گاهی داد میزنم‌سرش ولی میدونم‌ که خ اشتباهه

گناه داره نزنش،من معدود دفعات، تو اوج عصبانیت خودم رو میزنم اما بچه هام رو نه اون الان چه میفهمه،صب ...

فرقی نداره چه خودتو بزنی چه اونو در آینده باعث میشه بچه عصبی و پرخاشگر بار بیاد 

سعی کنید وقتی عصبی هستید چشماتونو ببندید و  از ۱ تا ۱۰ بشمارید 

یا هم صلوات بفرستید 

باعث میشه اروم تر بشید

اصلا گوش نمیده خاهر  میره رو تی وی میخاد بشکنه  صد بار کشیذمش میرع  خونه مهمونی نم ...

بچه تو اين سن هيچ دركي از بكن نكن نداره

خونه رو مثل مسجد كن، تي وي رو بزن به ديوار

مهموني هم نرو واجب نيست

وقتي ميزنيش تمام احساس اعتماد و امنيتش رو از بين ميبري عزيزم

سعي كن راه هاي كنترل خشم رو ياد بگيري

عزیزم از دوران مجردیت عصبی بودی؟ همسرت تو کارای خونه کمکت میکنه ؟ از بچه نگه داری میکنه؟(بازی نه ه ...

اره مادرم عصبی بود خیلی 

منم شدم 

شورم اره یکمی یذره

اصلا گوش نمیده خاهر  میره رو تی وی میخاد بشکنه  صد بار کشیذمش میرع  خونه مهمونی نم ...

عزیزم حالت خوبه چیو میخوای بفهمه دقیقا🤔🤔

تو با فکر خودت به بچت نگاه میکنی . اونم اگه بزرگ بشه اینکار براش مسخره اس. ولی الان بچس اینو شما باید بفهمی نه اون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

دلت اومد کتکش زدی خندید ؟

واقعا اگه حالیش میشد خو نمیخندید

باهاش درست برخورد کن اصلا با زدن درست نمیشه 

سر سفره یه چیزی پهن کن زیر پاش بزار خودش بخوره بپاشه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

وای بچه۱۸ ماهه خیلی کوچیکه گناه داره بابا اذیتش نکن خواهشاً 

تو پس پسر منو ببینی چی میگی 

خب بچه های الان همشون اینجوری اند 

اشکال ندارد صبرکن تحمل داشته باش 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ای بچه های دیگرو میبینم اخه میدونم مقایسه نمیکنم ولی همسن هستن  دختر من جایی بره رو سفره میشسن ...

همه بچه ها همینجورن حالا با شدت کم یا زیاد ،تا عاقلتر نشده برای شام یا ناهار کمتر جایی برو که کمتر اذیت بشی

.تو نت هم سرچ کن میبینی که اینها همه جز مراحل رشد و تکاملشون هست ،اونا سعی دارن الان دنیا رو بشناسن و با محیط ارتباط برقرار کنن کاملا طبیعیه

.