2777
2789
عنوان

مهمون رفتم روستا دیدم دختر عموعه انگار یه حسی ب شوهرم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 88 پست

😐😐😐😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی که از سادگی استارتر عصبی شده لایکم کنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آقا ما رفتیم عروسی و من چقد ناراحت بودم اعصابم خورد بود ازشوهرم مطمعن بودم ولی خب یه هرزه انقد پاپیج یه مرد بشه صد در صد مرده وا میره.... فرداش اینا میخاستن برن من نرفتم واسه بدرقشون از پنجره نگاه کردم دیدم سریع دستشو گرفت جلو شوهرم پسرعمو جون یه خدافظی ب ما نمیرسه شوهرم باهاش دست نداد دلم خنک شد بخدا اینا رفتن دختره خدشو پاره کرد روز عروسیمونم ییاد ولی مادرش جراحی کرده بود نتونستن حتی زنگ زده بود ب مادر شوهرم گریه میکرد کثافت خداروشککر حداقل روز عروسیم و ب گند نکشید روانی

یکی که از سادگی استارتر عصبی شده لایکم کنه

اون موقع قبول دارم سادگی کردم ولی ب مادر شوهرم هرچی میگفتم اخه از حرکات من فهمیده بود. حساس شدم همش میگفت پسر منو اوتطوری شناختی حساس نشو دختره هم تو  دلش چیزی نیست اگ عقل الانم داشتم جر میدادم دختره رو

اون موقع قبول دارم سادگی کردم ولی ب مادر شوهرم هرچی میگفتم اخه از حرکات من فهمیده بود. حساس شدم همش ...

الان چند ساله گذشته؟ دخترو میبینی هنوز؟ اون مجرده؟

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...