2777
2789
عنوان

من یه مادر بی رحمم اعصاب احمقم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 59 پست
اصلا گوش نمیده خاهر  میره رو تی وی میخاد بشکنه  صد بار کشیذمش میرع  خونه مهمونی نم ...

عزیزم بچه باید پا به پاش باشی! هم سن شما نیست که بدونه چی به چیه و چیزا رو دیده باشه! تصورتون از بچه ی آدم بالغ و عاقله؟! کاشکی اول مطالعه کنید بعد اقدام کنید به بچه دار شدن.

🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو سرزنش نکن کاریه که شده... 

بالاخره اعصاب آدم تا ی جا کشش داره 

تو این سن همینجورین بچه ها، با بازی کردن همه چیزو بهش یاد بده و دیگه سعی کن خودتو کنترل کنی 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

به قران الان دخترم گفت گردنم درد میکنه دارم مثل چی گریه میکنم فقط یه گردن درد ساده همش دارم بوسش میکنم تحمل ندارم‌ تو چطور تونستی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اصلا گوش نمیده خاهر  میره رو تی وی میخاد بشکنه  صد بار کشیذمش میرع  خونه مهمونی نم ...

هرررچی تودست وپاشه جمع کن‌منtvروگذاشتم رواپن قابملمه ظرف پباز سیب زمین هممممممه رو جمع کردم گلامو میکند همشو جمع کردم قایم کردم یاگذاشتم‌بالا

واااا خب طبیعتشههههه همه بچه ها همینن منم تیوی مو زدم دیوار چون مدام میکوبید رو تی وی 

زیر سفره ای میندازم هر کار دلش میخواد میکنه با غدا و ماستو و دوغو اب همه چی میریزه برامم مهم نیس فوقش زیسفره ایو میشورم بچه ۱۸ ماهه ک بکن نکن نمیفهمه 😳

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

وقتی می‌رید مهمانی هم یا خودتون زیرانداز برای بچه ببرید یا اگر همراهتون نبردی از میزبان در خواست زیر انداز کنید چرا اینقدر مشکلات رو پیچیده و سخت میکنید برای خودتون؟! برای تلویزیون هم محافظ صفحه بگیرید یا موقتا به دیوار نصبش کنید که قدش نرسه.

🌚

عزیزم از بچه ۱۸ ماهه توقع حرف شنوی داری

دختر من نزدسک دو سالشه و همچنان شیطون و ریخت و پاش کردن که کار هر ثانیه اشه

اصلا بچه تو این سن باید خودش غذاشو بذاری جلوش باهاش بازی کنه بریزه تا مهارت های انگشتی و دستیش تقویت بشه

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

گناه داره نزنش،من معدود دفعات، تو اوج عصبانیت خودم رو میزنم اما بچه هام رو نه

اون الان چه میفهمه،صبر و تحملت رو بالا ببر،نزار تنبیه و صدای بلند براش عادی بشه چند سال دیگه به مشکل برمیخوری

.
گناه داره نزنش فقط وقتی اذیت کرد چشاتو ببند به این فکرکن که اون فقط یه بچس داره بازی میکنه نیاز طبیع ...

ای بچه های دیگرو میبینم اخه میدونم مقایسه نمیکنم ولی همسن هستن 

دختر من جایی بره رو سفره میشسنه میپاشه نمیتونه یجا بشینه تمش اذیت میکنه گریه نمیکنه ولی یجا بند نیی نمدونم چشه