2777
2789
عنوان

من یه مادر بی رحمم اعصاب احمقم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 59 پست
دختر من همین کارا رو انجام میده بچه ها همین جورن اصلانم حالیشون نیست بخوایم  دعوا کنیم یا بزنیم ...

بخدا ناراحتم گاهی میزنم پشتش نمیدپنسم اونم دگ عادی شده بزاش میخنده بچم 

دگ قول میدم نزنمش خدایا ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بچه 18ماهه چی میفهمه؟ اگه میفهمید که حاضر نبود کتک بخوره گوش میداد به حرفت 😔واقعا ناراحت شدم 😢چه نعمت بزرگی تو زندگیته بعد اینجوری باهاش رفتارمیکنی😔

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اره مادرم عصبی بود خیلی  منم شدم  شورم اره یکمی یذره

ببین میدونم دست خودت نیس 

و خودتم میدونی رفتارش عادیه 

سعی کن وقتی عصبی شدی اول یه نفس عمیق بکشی  بعد یه چند دقیقه ازش دور بشی 

یه چند بار تمرین کنی عادت میکنی به اروم بودن 

عزیزم الان اکثر مادرها خیلی تحت فشارن تا بتونی به این شرایط عادت کنی زمان میبره ولی عادت کن و سعی کن خودت رو کنترل کنی و تنبیه فیزیکی  نکنی  من خودم فریاد زدن رو هم نمیپسندم ولی واقعا آموزش ندیدیم متاسفانه ولی  همش رو به یاد میاره در آینده و خیلی حس بدی هست که بعدا به روت بیاره تجربه دارم که میگم 😔

اره مادرم عصبی بود خیلی  منم شدم  شورم اره یکمی یذره

آماده باش در آینده ی بچه عصبی و بی اعتماد به نفس تحویل جامعه بدی نمیخوام سرزنشت کنم ولی حرصم میدی میگی بچه می پاشه و می ریزه خوب بچه اس دوست داشتی مرتب و تمیز و حرف گوش کن باشه از اسباب بازی فروشی عروسک می خریدی بچه نمیووردی 🙄🙄🙄

پسر منم ۱۶ ماهشه خیلی شیطونه همه ی کشو ها و حتی تلوزیونم بستیم میرفت پایه ی تلوزیونو میگرفت میکشید سمت خودش. از رو پشتی بالا میره.خلاصه شیطنش بالاس. باید یه جور انرژیش خالی شه.دیروز بردمش مهمون اونقدر بازی کرد وقتی اوردمش دراز کشیده بود مظلوم باز با اون حالت ماشین بازی میکرد. گفتم میخوای لالاکنی گفت اره اون قدر مظلوم گفت دلم رفت.

به جای زدن سعی کن یادش بدی کاری که کرد بده.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

ميدونم روت فشار هست ولي بچه ١٨ ماه اصلااااا نميفهمه 

كه چه كاري اشتباه چه كاري درست تو بايد مواظبش باشي 

باهاش بازي كني 

يا يك محيطي درست كني كه بدون نگراني از اينكه چيزي خراب كنه يا بشكنه بگذاري راحت بازي كنه 

مثلا يك اتاق وسايل خطرناكش جمع كن , به اندازه قدش رو ديوار كاغذ بچسبون كه ديوار هم خط خطي نشه 

بعد اجازه بده خودش با خودش بازي كنه 

تو هم خيلي اروم مواظب باش و باهاش صحبت كن 

براي بچه بايد وقت بگذاري بهش هم استرس وارد نكني چون بدتر لج ميكنه و بد قلق ميشه

بچه های الان تفریحی ندارن که 

طفلی ها گیر کردن تو خونه 

با این کرونایی کوفتی هم هیچ جا نمیشه بری 

سخت نگیر بزار بازی کنه 

من برا پسرم ی کاسه آب و دوتا لیوان میدم 

هی از اون لیوان پر می‌کنه خالی می‌کنه 

بازیه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بچه های الان تفریحی ندارن که  طفلی ها گیر کردن تو خونه  با این کرونایی کوفتی هم هیچ جا ن ...

من پسرمو بهش اب میدم بخوره سریعا دستشو میکنه تو اب همه رو میپاشه روش

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

عزیز دلم ، ببین تو زندگیت از الان بگو مهمترین فرد بچمه ، من مطمینم برای تو خونت و دیگران مهمترن بیشتر نگران دیگرانی که بگن چقدر خونش نامرتب هست ، وسایلتو جمع کن ، سفره ساده بنداز از این کاراش لذت ببر ، به خدا اگه دستت بهش باز بشه هر روز بیشتر میزنی ، من دچارشان شدم،  خیلی پشیمونم ، به خدا گناه داره بچت کوچیکه . من الان خونم مثل بازار شام میمونه و کارمندم و دو تا بچه کوچک دارم ، اصلا نظر دیگران برام اهمیت دیگه نداره و کلی خونه رو خلوت کردم ، تلویزیون رو زدم به دیوار