2777
2789

شوهرم صبح می‌ره سرکار ساعت ۱۰ میاد بعد میشینه جلو تلویزیون فوتبال یا اینستا به منم ایجازه نصب هیچگونه برنامه رو نمیده (تو عقدیم) و تا ساعت ۱۲ از اون طرفم میریم میخوابیم😶

البته یه ساعتی من و اذیت می‌کنه و میخندونه من و ولی زیاد برام وقت نمیزارع 

به نظرتون چیکار کنم؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شما نباید برنامه ای داشته باشی خودشم نباید داشته باشه  چیزی ک بده واسه همه بده

اره ولی به حرفم نمیکنه ☹️از بی اعتمادی نیستا ولی نمی‌دونم چرا اینجوریه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مرداهمه همینطورن شوهرمنم صبح می‌ره شب میاددیگه می‌ره توگوشی و تلویزیون اهل حرف زدن نیس زیاد

خیلی بده خب🥺

من از ثانیه که عقد کردم کل خرجمو انداختم گردنش.بیرونم میرفتم ازش پول میگرفتم.مسافرت باخانوادم رفتم از پول گرفتم.یا دکتر خرید هر چی فکر کنید تماااامممم خرجمو کامل میگرفتم 

به نظر من خیلی خوبه بعد عقد مرد یاد بگیره باید خرج زنش کنه من دوسال عقد بودم یه هزارتومنی ازش نگرفتم ...

نه من ازش می‌گیرم می‌دونم بعدا بد عادت میشه

من از ثانیه که عقد کردم کل خرجمو انداختم گردنش.بیرونم میرفتم ازش پول میگرفتم.مسافرت باخانوادم رفتم ا ...

خب خوبه که قبول می‌کنه شوهر منم میده ولی بعضی وقتا ک ندارع بده میگه خونه باباتی😠اینقدر از این کلمه بدم میاد بعد بهش میگم برا اینکه بغلت بخوابم زن توام بعد دیگه هیچی نمیگه

من از ثانیه که عقد کردم کل خرجمو انداختم گردنش.بیرونم میرفتم ازش پول میگرفتم.مسافرت باخانوادم رفتم ا ...

خوب کاری کردی

خب خوبه که قبول می‌کنه شوهر منم میده ولی بعضی وقتا ک ندارع بده میگه خونه باباتی😠اینقدر از این کلمه ...

از اول عادتش دادم کارت حقوق باید دست من باشه.کم هم میوردم زنگ میزدم بریز برام.البته چون کارت دستم بود جمع میکردم که بتونه وسایلی که پاشه بگیره یا براعروسیمون .ولخرج الکی نبودم اونم میدونست جای پول دست من امن تره

از اول عادتش دادم کارت حقوق باید دست من باشه.کم هم میوردم زنگ میزدم بریز برام.البته چون کارت دستم بو ...

چند سالته

۲۵

😍همونه پس ک خیلی با تجربه ای من ۲۰ سالمه

😍همونه پس ک خیلی با تجربه ای من ۲۰ سالمه

من این تجربه رو از مادر شوهرم یاد گرفتم.دیدم کارت حقوق شوهرش دستشه.گفتم چرا من دستم نباشه🤣🤣🤣🤣شوهرم هم چون‌مادرشو دیده عادت داره پول دست زن باشه