2777
2789
عنوان

چند روز پیش فهمیدم خواستگارم خیلی اوپن مایندن

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 177 پست
خودمون روم نمیشه مامانمم همش میگه نه دیگه زشته میگه حتما قسمته هم نبودین میگه اگه الان بگیم بیاین ...

من باشم هیچ فکری نمیکنم , انقدر این دوباره پیام  دادن و برگردون طرف چه دختر و چه  پسر تو کشور ما تابو شده که خیلی از موقعیت های خوب رو بخاطر این طرز تفکر از  دست میدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیافه پسره رو دیدی؟

نه

انقدر از ازدواج بدم میومد که گفتم حتی نمیخوام قیافشو ببینم

و اینکه چون خانواده استاد بود حس میکردم باید خانواده سخت گیری باشن برا همین رد کردم چند بار

ولی جدیدا فهمیدم که خوده استاده و خانوادش از نظر حجاب خیلی راحتن

بگو استاد ما رسممون اینه از خواستگار خوشمون بیاد اول ردش میکنم که دوماه بعد باز بیاد که معلوم شه خاط ...

وایییی🤣🤣🤣🤣

واقعا به نطرتون ممکنه بعدا بازم بگن؟☹

یه اهنگه دارای انرژیه کلمات توش مخفین جذب میکنه دوباره نه دعاس نه طلسم من خودم واسه جذب چیزای دیگه ت ...

عهه همین اسمی که گفتی رو بزنم میاره؟؟

خیلی باحال به نطر میاد

تو این آنلاینی کلاسا استاد چطو شمارو دید پسندید تحقیقات کرد  سر شبا شام سبک بخور تا زودتر خواب ...

ایرادی نداره به نطرتون احترام میالرم اگه باور نمیکنین به هر حال من اینارو نگفتم که همه باور کنن چون اینجا مجازیه و خیلیا باور نمیکنن

من چند جلسه حضوری رفتم و استاد هم خیلی کم از طریق محل کار مامانم، مامانم رو میشناخت...