2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست
نههههههه کلاغااااا این دروغه کثیفو ماماننمم به من میگفت.و ننم همیشه باورم میشد.پوووف

خخخخخخخ

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارحمتشون کنه.روحشون شاد.چه خوب  شد یادش کردی

ممنونم گلم خدا رفتگان شماروهم بیامرزه🥰🥰🥰

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
وای تصور منم شبیه همین بود بعد فک میکردم هرکی شکمش درد میگیره ینی میخاد حامله شه بعد یبار بچه بودم ش ...

تو فیلم واندر وومن ،زنه به مرده گفت:طبق تحقیقات ما شما مردا فقط به درد تولید مثل میخورید و هیچ کاربردی ندارید

دوستت دارم خدا💞
من که میگم میدونه تازه این موضوع چیزی نیست که وقتی یه نفر در موردش آگاه شد توی بوق و کرنا کنه تازه ا ...

نه هنوز امسال تازه میره هشتم 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
یعنی مامان باباتو دیدی،؟واسه چی تو رو بزنن؟تقصیر خودشون بوده .... 

آره میدونم تقصیره خودشون بوده ولی من خشکم‌زده بود و ایستاده بودم و اونا هم همینطور حالا نه من تکون میخوردم نه اونا 😂😂😂

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔