2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

فکرمیکردم از بیمارستان میخرن بچه رو یعنی مامانم اینجوری گفته بود ومنم باور کرده بودم.برادرم که به دنیا اومد به مامانم گفتم چرا برام آبجی نخریدی گفت آبجی خیلی گرون بود پولمون کم اومد، گفتم خب پولای قلک منو میبردی ،گفت پولای قلکت کم بود نمیشد   یه دوست شیطون داشتم بعدها اون بهم گفت دیوونه شکم مامانتو پاره کردن بچه رو در آوردن بعدم شکمشو دوختن.منم رفته بودم نشسته بودم کنار مامانم سعی میکردم شکمشو ببینم که البته چون طبیعی زایمان کرده بود بخیه ای ندیدم و کماکان همون باور قبلی که بچه رو میخرن ، تو ذهنم موند  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی ماها بااون مخ کوچیکمون فکر میکردیم فقط بااونجا جیش میکنن دیگه نمیتونه کاربرد دیگه ای هم داشته ...

دقیقا

آفرین زدی به هدف...بس ک بچه مثبت بودیم  

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

ولی کلا بهتره تو هم سن کوچیک یه سری چیزای قشنگ ولی خیلی هم دور از ذهن نباشه به بچه ها بگیم اگه پرسیدن.یه جا گفته بود ما از خدا خواستیم .خدا هم به ما یه دونه داد و اون دونه رو تو دل مامانی کاشت و کم کم بزرگ شد و تو اومدی🌱💓

من دقیقا یادمه فکر میکردم دعا میکنن خدا بهشون بچه میده

برای بچه هام هم خیلی سوال بود من میگفتم قرص میخورن ولی قرصش  خیلی گرونه الان دیگه بزرگ شدن دیگه نمیپرسن  فکر کنم خودشون فهمیدن 😄😄

من یادمه اولین بار ماهیت این قضیه رو دوم راهنمایی بودم شنیدم، یکی از دوستام یه روز زنگ ورزش اومد همه بچه های کلاس رو جمع کرد گفت درباره شب عروسی و اینکه گفت همه اون کارارو با انگشت انجام میده شوهر آدم، تاچندسال همون فکرو میکردم بعدها فهمیدم که نه انگشت نیست اندام مخصوصه😂😂😂چقدر تباه بودم من

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

برای من سوال بود چطور به دنیا اومدم، مامانم میگفت وقتی میخواستی به دنیا بیای فرشته ها کلید اوردن در شکممو باز کردن تو به دنیا اومدی، من که تو عالم بچگی قانع نشدم 😄 الانم پسرم ازم میپرسه یکی دوبار همینو بهش گفتم دیدم اونم قانع نمیشه دیگه راستشو گفتم گفتم جراحی کردم 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

من الان معلمم

باورتون میشه مگر اینک کمبود معلم باشه وگرنه معلمای چهارم تا ششم دبستان مدرسه های پسرونه رو خانم نمیزارن 

بخاطر اینک مسائل ج ن س ی رو بشدت آگاهن ازشون

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده