2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

من کلا قضیه لک لک اینارو باور نداشتم چون ی داداش کوچیکتر داشتم میدونستم ک از تو شکم میاد و خدا شاهده تا ۱۵ سالگی فک میکردم زایمان طبیعی و سزارین یکیه هر دوتاشو شکمو میبرن برمیدارن بچه رو🙄💔😂

درمورد نحوه باردار شدنم فک میکردم مثلا بعد اینکه ازدواج میکنن دو نفر خدا ب بدنشون دستور میده ک هروقت خواست حامله شه مثلا انگار بدن میفهمید ک طرف ازدواج کرده میگف خب دیگه دونفریاتون بسه الان وقته بچه داریتونه زارت شکم گنده میشد بچه توش بود😐📿😂

با اجازه اسی

این کانال منه دکوراسیون منزل می‌زارم جهت ایده کد بانو ها منتظرتون هستم 😊🌺

💙@abysoraty💖

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم میگفتن از بیمارستان انتخاب کردیم خریدیمت😂😂البته من حاملگی رو میدونستم ولی فک میردم چون سزارینم طبیعی نیستم یعنی مصنوعیم🤦🏻‍♀️ فک میکردم مامان بابام بچه دار نمیشدن مامان همش دارو خورده من درست شدم فک میکردم هر بنده انگشتم یه کپسوله😑😂😂

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

من فک میکردم قرص میدن بعد ی جاییم تو معده خانوما بستع میشع بعد بچع بدنیا میاد😂😂😂😂مامانمم میگف دعا کردیم😐✌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
من خیلی تباه بودم  چون مثلا میدونستم میرن بیمارستان و حالا یچیزایی تلویزیون دیده بودم  ف ...

😂😂😂😂😂

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

کلاس هشتم ک بودم فهمستم۱۴سالم بود تو ی رمان خوندم😐بعد تو کتاب علوممون دیدم توی جمع دوستام ک صحبت شد فهمیدم عجب اسکولی بودم من😂😂😂✌

فك ميكردم با دعا يهو شكم بزرگ ميشه فرداش ميره بيمارستان شكمو پاره ميکنن بعد توشكم خوراکى ميذارن ميدوزنش😐 دختر عمه هام چون ۳۰ يا ٣٣ سال داشتن و ازدواج نكرده بودن همش ب مامانم ميگفتم اگه يهو شكمشون بزرگ بشه بچه رو چيكار ميكنن بي پدر 😑😑  مامانم گف اصن در مورد اينا فك نكن خدا ب اونا بچه نميده

فکر میکردم از توی ناف مامانا درمیان

فکر میکردم هر وقت خانوما عروسی میکنن بعدش دیگه خدا هر وقت ک بخواد بهشون بچه میده

دیگه ساز و کار ماجرا رو نمیدونستم و زیادم پیگیر نبودم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.