2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست
ولی چه خاطره بدی داشتی ها...بعدش چی شد؟چون کسی که هیچی ندونه این صحنه رو ببینه از مامان باباش متنفر ...

نه بابا چرا متنفر بشم  خودم بچه ی فضولی بودم و وقتی فهمیدم  این مسئله برام اهمیت نداشت 😂😂

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
چی شد دید ی چرا زدنت مامان باباتو دیدی

آره دیدمشون    ولی خب دعوا کردن نه کتک   خودم زیاد اغراق کردم 😂

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری😳

مچشونو گرفتم توی تخته خواب البته از قصد نبود خودم بچه بودم بی هوا درو باز کردم   😂😁😁😁😊

قابل نداره،هر اشکی ک با خندت ریخته دونه ای۱۰تومن حساب میکنم،شماره کارتم برات میفرستم بیزحمت هزینشو ب ...

خدا هزاربرابرشو بهت بده ان شالله  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
خیلی زود فهمیدی  من توی دبیرستان متوجه شدم اکثر دانسته های ج ن س ی رو مدیون یکی از بچه های کل ...

منم دوستم میگفت...جمعمون میکرد حتی پوزیشن های مختلف برای درد کمترم یاد میداد🤣🤣🤣🤣🤣

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!
من مامانم میگفت بهم کوچیک بودم میگفت خدا فرستاده اصن کلا ساده بودم کار بد میکردم بابام میفهمید ب مام ...

منم جاسوسیمو کلاغا میکردن. برای همین کلاغارو با سنگ میزدم😂😂😂😂

من فکر می کردم وقتی دو نفر ازدواج می کنن، خدا بعدش بهشون بچه میده واسه همینه کسی قبل ازداج بچه دار نمیشه

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍