2777
2789
عنوان

کی بچش تو 23هفته بریچ بوده

210 بازدید | 15 پست

میگن خطرناکه درسته یا نه 

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میچرخه نگران نباش

تو گوگل نوشته بود ممکنه باعث مرگ جنین بشه خدای نکرده ترسیدم

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
من19هفتمه بریچه چه مشکلی هست؟؟جه خطرناکی؟؟

نمیدونم بخدا منم تو گوگل خوندم

بریچ چیه؟

ینی سر نینی بالا باشه رو رحم

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
دخترخواهرشوهرمم32هفتشه بریچ هستش

نمیدونم من ک 

این گوگل منو ترسوند

تو گوگل نوشته بود ممکنه باعث مرگ جنین بشه خدای نکرده ترسیدم

نه بابا چرا دنبال گوگل هستین بریچ یعنی جنین پاهاش پایینه به جای سرش وتا36هفته هم ممکنه بچرخه نگرانی نداره حتی اگه نچرخه هم سزارین میکنن معمولا حتی توبعضی از موارد زایمان طبیعی هم امکان پذیره

نه بابا چرا دنبال گوگل هستین بریچ یعنی جنین پاهاش پایینه به جای سرش وتا36هفته هم ممکنه بچرخه نگرانی ...

وای ممنونم خدا خیرت بده از ظهر ک خوندم خیلی تو فکرش بودم

نگرانی الکی به دلت نده این هارو ازگوگل نخون دیگه 

باشه ممنونم🌹💐