2777
2789
عنوان

من مقصرم یعنی بیاید لطفا

159 بازدید | 9 پست

خونه مادرشوهر بودم 

بعد اونا رفتن قم من اون اشغال کار داشت نرفتیم. ظهر املت درست کرد. بعد شب دیگ چیزی نبود باز گفت املت درست کنم من نخوردم گفتم بدم اومده گفتم فلافل میخام هی گفت موجودی ندارم موجودیش 900 بود حالا گفت برم سوسیس بگیرم گفتم نه فلافل گفت خودت داری حساب کن بعدا بهت میدم گفتم ندارم فقط 100 تومن دارم اونم زنگ زد ب ساندویچی یدفع گفت تو بهم بده حساب کنم خودم موجودیم کمه من گفتم ندارم گفت تو درک نداری اینا انگار چی ازش خاستم ی فلافل یدفع اعصبی شد انقد منو زد نمیدونم من مقصرم یا نه آخرش همون صد تومنی زدم ولی فلافل نخوردم انداختم تو اشغالی

خسیس طماع حریص 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موجودیش 900 بود اما خودش زنگ زد سفارش داد قبلش من اصرار کردم اما خودش زنگ زد

عجب صبری داری مدارا مراعات با اینا اعصاب لازمه نم پس نمیدن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

موجودیش 900 بود اما خودش زنگ زد سفارش داد قبلش من اصرار کردم اما خودش زنگ زد

خیلی ناراحت شدم حقیقتش میتونس شده یکی بگیره نصف کنید باهم بخورید یا یکی بگیره بده تو بخوری...مرد یعنی این نه که واسه یه ذره ساندویچ زنشو آزار بده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
درسته اما باید بزنه منو

عزیزم من نمیگم کارش درست بوده که دست روت بلند کرده ولی مرده شاید اصرار کردی حتما بگیره از  نداری عصبی شده شرمنده بشه دست خودش نباشه 

منم شاید قبلا این اخلاق شما را داشتم قهر میکردم اصرار میکردم ولی  الان بعد بیست سال زندگی پخته شدم میدونم کارهای گذشتم اشتباه بوده