2777
2789

ما یه خونه خریدیم خالی نبود ماعم یه جا رفتیم اجاره و رهن کامل کردیم بدون کرایه میخاستیم یه سال کامل بشینیم و هر وقت خونه خودمون خالی شد بدیمش اجاره  الان ۱۰ روزه نشستیم راضی نیستیم جا لباسشویی نداره آبگرمکنش از این قدیمیاس آب بعد نیم ساعت یخ میکنه شاید تا آخر ماه یا نهایتن تا وسط اون ماه خونه خودمون خالی بشه بتونیم بریم خونه خودمون الان اگه اطلاع بدیم به صاحبخونه دنبال مستاجر بگرده تا بتونه پول رهنمونو برگردونه موقع تخلیه چیزی به عنوان کرایه باید بهش بدیم؟ ما هیچ فشاری برای اینکه بگیم زودی پولمو بده نداریم وایمیسیم تا هر وقت مستاجر پیدا کرد من میگم طرف پول مارو خرج کرده حالا از یکی دیگه میگیره میده به ما ضرر نکرده که مامانم میگه نه باید این یکی دو ماهی که نشستیم رو یه ۲۰ ملیون اجاره بهش بدیم واقعنم نداریم بدیم قرارداد هم هنوز ننوشتیم طرف خارج از شهر بوده نیومده اصلن اینجا 

حالا شما به صابخونه بگید ببینید شرط خودش چیه یه سری با انصافن فقط صبر میکنن مستاجر گیر بیاد پولتونو بدن یه سری هم خسارت میخوان چون هوا هم سرد شده دیگه مستاجر کمه الان

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین خالی نکن ک ب این مفتیا پول تو پس نمیده

حتی قانون ک تا ۶ ماه میتونه پول تو پس نده.

بهتره خونه خودتو بدی احاره و فعلا همین جا بمونی 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خب برو خونه خودت تو ک میگی عجله ای. واسه گرفتن پول رهن نداری اگ گفت کرایه هم بگو از پول رهن کم کنه وگرنه بخای بشینی توش خونتو بدی اجاره تو ۶ ماه دیگ رهن خونت تمومه ولی خونه خودت یسال درگیره

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا

اجاره رو که باید بدی 

مگه میشه مفتی نشست 

شما میتونی از مستاجرت دوماه آخر و اجارشو نگیری؟

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓