تا حالا که هفته یازدهم هستم هیچی ویار و حالت تهوع نداشتم هم ترشی میخورم هم شیرینی اصلا فرقی نکرده ، ولی جدیدا از مرغ بدم اومده حتی عکس غذا با مرغ میبینم بدم میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از رو سونو ۶ هفته که نمیشه گفت .ویار هم کاری به جنسیت نداره عزیزم همش احتمالاته برامن از سونو ان تی اینجا همه گفتن پسر اما نی نیم دختر بود
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
عزیزم مبارکت باشه بسلامتی بغلش کنی ولی الان خیلیییییی زوده حتی سلفری هم هشت هفتگی از روی دی ان ای تشخیص میده جنسیتو خودم سونو انومالی هجده هفتگی هم جنسیتو اشتباه گفت بهم
از رو سونو ۶ هفته که نمیشه گفت .ویار هم کاری به جنسیت نداره عزیزم همش احتمالاته برامن از سونو ان تی ...
تا حالا اصلا ویار نداشتم انگار ن انگار ک باردارم فقط حس میکنم خیلی سرحال تر شدم چون قبل بارداری خیلی خوابم بیشتر بود الان کمتر شده یا شایدم خودم تلقین میکنم از وقتی فهمیدم باردارم خیلی انرژیم بیشتر شده
تا حالا اصلا ویار نداشتم انگار ن انگار ک باردارم فقط حس میکنم خیلی سرحال تر شدم چون قبل بارداری خیلی ...
ان شاء الله سلامت باشه جنسیتشم چند هفته دیگه قطعی قطعی بهت میگن عزیزم مادر شدن اولین چیزی که لازم داره صبوری کردنه
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن