2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خانواده ای که شش تا بچه داره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 99 پست

نظر واقعی مو بخوای

میگم عجب احمقیه تنها برنامش واسه زندگی بچه زاییدنه

از این همه پول و ثروت واسه خودش خوش گذرونیش مسافرتش ورزشش سلامتیش یادگیری هنر و موسیقی و... خرج کنه با ۶ تا بچه دیگه اون زندگی نداره 

کاش من پولدار بودم چه برنامه هایی واسه پولام داشتم ۶ تا بچه چیه اصلا جاشون میشه تو یه خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور یه زن شاغل ۶ تا بچه آورده؟ کل شغلش رو درگیر بارداری و مرخصی بوده! دیگه دقیقا چه شغلی؟. از نظر ج ...

دندون های من در یک دونه کلی خراب سذ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چطور یه زن شاغل ۶ تا بچه آورده؟ کل شغلش رو درگیر بارداری و مرخصی بوده! دیگه دقیقا چه شغلی؟. از نظر ج ...

دیگه این مشکلات رو هم حتما داره

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
نظر واقعی مو بخوایمیگم عجب احمقیه تنها برنامش واسه زندگی بچه زاییدنهاز این همه پول و ثروت واسه خودش ...

همه چیشون رو دارن اتفاقا مسافرت تفریح چون خانمه کمکی داره 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
اتفاقا اگه قبل و حین و بعد حاملگی خوب رسیدگی بشه به خانوم مشکلی ایجاد نمیکنه

اره پوست شل و ترک بارداری و افتادگی سینه شل شدن رحم

چه رسیدگی جلوی اینارو میگیره؟ چه حرفا میزنی مامان بزرگ منم از تو به روز تره

کمکی داره خانمه

به نظرم عالیه.

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

مگه من گفتم ما صلاحشون رو میدونیم ؟!داریم حرف می‌زنیم دوست نداری کامنت میتونی نذاری

من خانمی رو میشناسم خودش استاد دانشگاه پزشکی همسرش متخصص ،صاحب یک کارخونه بزرگ و معروف . سومین بچه اش رو که باردار شد واقعا سختش بود و الان دایم از خرجها شکایت داره ! دیگه ایشون شرایطشون چیه که راضین خدا میدونه @ فقط در یک حالته که اونم حوصله توصیح و تعلیق  ندارم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

مادرجونم ۱۲ تا بچه داره 😂🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.