2777
2789
عنوان

جنسیت جنین از رو سونو ۶ هفته کی بلده؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 24 پست
ان شاء الله سلامت باشه جنسیتشم چند هفته دیگه قطعی قطعی بهت میگن عزیزم مادر شدن اولین چیزی که لازم دا ...

ممنون عزیزم  انشالله ، از وقتی خودم فهمیدم دعا میکنمدهرکی آرزوی مادر شدن داره خدا هرچی زودتر این طعم شیرینو بیاره تو زندگیش

ممنون عزیزم  انشالله ، از وقتی خودم فهمیدم دعا میکنمدهرکی آرزوی مادر شدن داره خدا هرچی زودتر ای ...

ان شاءالله عزیزم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شیش هفته ام ویار اصن ندارم انگار ن انگار 

ولی خابالو شدم تنبل 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
منم شیش هفته ام ویار اصن ندارم انگار ن انگار  ولی خابالو شدم تنبل

ای خدااا مبارکت باشه عزیزم ، من اصلا نمیدونستم باردارم منتظر پریودی بودم حتی یادمه کلی هم بیبی چک استفاده کردم همه منفی شدن ،کمر درد شدید و زیر دلم درد میکرد مثل پریودی یه کارایی کردم که پریود بشم خداروشکر وقت دکتر گرفتم و رفتم دکتر بهم گفت ماه دوم بارداری هستی و قلبش هم میزد 

ای خدااا مبارکت باشه عزیزم ، من اصلا نمیدونستم باردارم منتظر پریودی بودم حتی یادمه کلی هم بیبی چک اس ...

ممنون عزیزم مرسی استرس دارم قلبش نزنه 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
ممنون عزیزم مرسی استرس دارم قلبش نزنه 

استرس نداشته باش عزیزم مثبت فکر کن ، من خودم نمیدونستم هرروز دمنوش رازیانه میخوردم که پریود بشم😔 کلی ورزش سنگین کردم، صبحا ناشتا سیاه دونه و عسل میخوردم و چایی زعفرون و بادکش رحم کردم ولی خدا خواست و موند برام .انشالله خدا به توام یه نینی سالم و صالح میده

استرس نداشته باش عزیزم مثبت فکر کن ، من خودم نمیدونستم هرروز دمنوش رازیانه میخوردم که پریود بشم😔 کل ...

انشالله چقد سخته مادر شدن همه وجودم درد میکنه

من  این دردارو دوست دارم روزایی که حس میکنم جاییم درد نمیکنه استرس میگیرم از شوهرم می پرسم چرا امروز اینجوری شدم نکنه خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده باشه 😅  کلا هم درد داشتن استرس میده هم نداشتن