2777
2789
عنوان

گند زده شده ب اعصابم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ چه قشنگه

بگو باشه

يا بگو پشيمون شدم نميخام بخرم بعدم بخر بگو شوهرم گفته اين

دوباره تجربه بشه وقتي خريدت تموم شد خبردار بشن

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خداوکیل چنین جزئیاتی رو از کجا در حریانن

بعد اونا تهش بتونن پیشنها بدن نمیتونن که مجبورت کنن😑😐

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
سفید دوس دارم میخوام سفید بخرم همه چی شاد باشه ولم نمیکنن

منم میز تلویزیون و کلی دیگه وسایلم سفیده.خیلی هم دوسشون دارم.۴سال پیش خریدم‌.مامانم که ۱۰ سال پیش برا خونه ش دکور و مبل خرید قهوه ای تیره بود،

اسي عكس بقيه شم بذار اگ داري

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

والا من دوس ندارم دلم رنگای سفید و رنگای شاد میخواد.با رنگای تبره خفه میشم

منم مجردم تیره دوستندارم، سرویس خوابم قدیمی بود تیره بود برچسب سفید زدم چه قدر اتاقم قشنگ وشاد شد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c