2777
2789
عنوان

دیدین بعضی خانما خیلی ب خودشون میرسن

9859 بازدید | 117 پست

فقط هم ب ذات بستگی داره.ن ب بچه داری ن ب مجرد بودن ن سن و سال ن ب پول. 

حالا هرکی میشناسین ک خیلی ب خودش میرسه توضیح بدین چیکار میکنه مثلا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس زیاد میخره همه هم گرون و خوشگل موهاشو رنگ میزنه ب پوستش میرسه فیلم ترکیم مییبینه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

والا من ی بلاگری میشناسم تو اینستا.

محیا طهماسبی 

خیلی روم تاثیر گذاشت ...نمیدونم خوبه یا بد 

ولی سعی کردم بیشتر ب خودم برسم و اهمیت بدم ...محبتم ب شوهرم بیش تر بشه یاهر چی 

تو زنای دور و برم ندیدم اینجور مورد راستش

ولی در نهایت دیدم شوهر من پولش رو نداره ‌که مثلا برا یدونه لباس من ۲ تومن خرج کنه ...سرخورده شدم راستش یکم بعدش

لایک نکنید ...ریپلای کنید ...لذتی که در ریپلای هست در لایک نیست
یه گیسو.کمند منو لایک کنه

گیسو کمند نیستم برا همین ریپلای میکنم😂

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

زن داداشم دو تا بچه پشت هم داره.

حتی نوزاد داشت ناخن هاش همیشه کار شده بود.

مهمونی میره باید  طلا ها شو بندازه و شیک باشه(حالا من اصلا یادم میره طلا دارم)

موهاش بلند و همیشه بافته شده به بهونه بچه و حموم و ... کوتاه نکرد.

لباسهاش همیشه شیک و با کلاس

به پول بستگی داره

والا من ادم میلیاردر میشناسم از ماشین شاسی بلند پیاده میشه ولی ظاهرش خیلی خیلی معمولی و اصلا هم ب خودش نمیرسه.اما زن میشناسم شده پول قرض میگیره ولی کرم دور چشمش مارک گرون قیمت میگیره.میدونم تا حدی بستگی داره ولی تعیین کننده نیست