2777
2789
عنوان

چقدر تاپیکا پر انرژی منفی ان

131 بازدید | 18 پست

همش دعانو‌یسی

خیانت

دعوا

یه تاپیک خوب و به درد بخور توشون پیدا نمیشه

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که الکی وقتمو تو سایت تلف میکنم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

دقیقا همینه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا جز اینجا، جایی واسه درد دل ندارن...

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

اتفاقا تاپیکهای مفید هم هست ایده میدن مثل تاپیکهای پس انداز 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

زدی تو هدف😂😂

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
بعضیا جز اینجا، جایی واسه درد دل ندارن...

این‌و قبول دارو 

خودمم حرفایی که اینجا میزنمو هیچ جا نمیتونم بگم

اما واقعا یه آدم خوشبخت یا باانگیزه پیدا نمیشه 

اگر هم هست نمیگن

فقط ناراحتیارو میارن اینجا

این‌و قبول دارو  خودمم حرفایی که اینجا میزنمو هیچ جا نمیتونم بگم اما واقعا یه آدم خوشبخت یا ب ...

آره عزیز راست میگی🌺

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
اتفاقا تاپیکهای مفید هم هست ایده میدن مثل تاپیکهای پس انداز 

اونجا رو هرازگاهی میخونم

من چندسال خواننده خاموش بودم

بخاطر تاپیک گلبوته فعالیتمو ادامه دادم

اما یک هفته وقتم ازاد بود اغلب تایمو تا سایت بودم

دریغ از چندتا تاپیک خوب

این‌و قبول دارو  خودمم حرفایی که اینجا میزنمو هیچ جا نمیتونم بگم اما واقعا یه آدم خوشبخت یا ب ...

برو تاپیک کاربر 64azin من رفتم کلی ایده گرفتم از نظرات کاربرها 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
اونجا رو هرازگاهی میخونم من چندسال خواننده خاموش بودم بخاطر تاپیک گلبوته فعالیتمو ادامه دادم ...

نمیدونم کدوم تاپیک منظورته ؟ولی بعضی تاپیک ها خدای بد نیستن اونها ی که چرت پرتن معمولا من نمی خونم رد میشم 😁