shilanshaho مدیر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 عنوان چقدر تاپیکا پر انرژی منفی ان | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 18 پست همش دعانویسیخیانتدعوایه تاپیک خوب و به درد بخور توشون پیدا نمیشهکم کم دارم به این نتیجه میرسم که الکی وقتمو تو سایت تلف میکنم کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست 1400/03/09 | 10:12 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnaz1399 عضویت: 1397/12/09 تعداد پست: 1244 مرسی باشه عزیزم حتما❤️ خواهش عزیزم 🌹🌹 دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم
shilanshaho مدیر استارتر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 نمیدونم کدوم تاپیک منظورته ؟ولی بعضی تاپیک ها خدای بد نیستن اونها ی که چرت پرتن معمولا من نمی خونم ر ... @گلبوته__خانوماین کاربر تاپیک اولش باعث شد من از یه حال بد به یه حال خوب برمو دوستای خوبی هم اونجا پیدا کردم کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
shilanshaho مدیر استارتر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 نمیدونم کدوم تاپیک منظورته ؟ولی بعضی تاپیک ها خدای بد نیستن اونها ی که چرت پرتن معمولا من نمی خونم ر ... خوب کاری میکنیاز بیکاری تک تک تاپیکارو چک کردم چند روزهشایدم با روحیات من سازگار نبودن کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
elnaz1399 عضویت: 1397/12/09 تعداد پست: 1244 @ گلبوته__خانوم این کاربر تاپیک اولش باعث شد من از یه حال بد به یه حال خوب برم و دوستای خوبی هم او ... ممنون عزیزم وقت کردم میرم تاپیکش 🙏🌹 دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم