2777
2789
عنوان

خدایش من چی کار کنم

106 بازدید | 12 پست

من سنم بالاست ازدواج نکردم با خواهرم زندگی میکردم پدر ومادرم پیرند الان خواهرکوچیکترم  در شرف ازدواجه چند ماه دیگه میره من خونه مستقل نزدیک پدر ومادرم دارم ولی مادرم همش سرکوفت میزنه چرا ازدواج نکردی نمی خوام برم سرخونه خودم   تحملش ندارم چی کار کنم استرس دارم   

اوکی شکر 

هر جور ک دلتع زندگی کن 

ب حرفای هیچکی توجع نکن وقتی راهت درستع و خودت راضی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جور ک دلتع زندگی کن  ب حرفای هیچکی توجع نکن وقتی راهت درستع و خودت راضی

اخه تجربه تنهایی زندگی کردن دارم حوصلت سر میره دلت میترکه ولی لال موندی نمی تونی با کسی هم صحبت بشی  تجربه زندگی با پدر ومادر پیرم دارم سرکوفت ازدواج نکردن ومسائل دیگه   

اوکی شکر 
ما بهم عادت کردیم از صبح تاشب نمیشه لال بمونی یکی میخوای باهاش باشی انس بگیری

شاغل هستید!البته بهتون حق میدم کلا تنها بودن سخته اما خب اگه شما شاغل هستید که نصف روز با دیگران در ارتباطید و یه تایمی رو هم میتونید برا دوست و خونواده وقت بگذارید که روز سپری بشه

اخه تجربه تنهایی زندگی کردن دارم حوصلت سر میره دلت میترکه ولی لال موندی نمی تونی با کسی هم صحبت بشی ...

میفهمم 

کلا ادم تا تو شرایط نباش نتونع شمارو درک کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شاغل هستید!البته بهتون حق میدم کلا تنها بودن سخته اما خب اگه شما شاغل هستید که نصف روز با دیگران در ...

قبلا کار میکردم الان بیشتر تو خونه کارهای هنری انجام میدم چه میدونم بالاخره یه جوری میشه

اوکی شکر 
شاغل هستید!البته بهتون حق میدم کلا تنها بودن سخته اما خب اگه شما شاغل هستید که نصف روز با دیگران در ...

تازه قبلا کار میکردم تنهایی عذابم می داد الان شرکت تعدیل نیرو کرده من بیکارم تو خونه خدا خودش رحم کنه 

اوکی شکر