2777
2789
عنوان

دردودل کردن توی سایت مجازی........

69 بازدید | 9 پست

تاثیرش مثل دردودل با اقوام و دوستا هست؟؟

من بابام دو ماهه فوت شده؛ هیچ همدردی ندارم. خواهر هم ندارم. دو تا داداش مجرد دارم که بیرونن اونا همش.

تو خانواده و من فقط داغدارم. چون بقیه همون اول پذیرفتن؛ فقط من دارم عذاب میکشم و با کسی هم دردودل نمیکنم. چون فامیلا و خانواده بجای همدردی دعوام هم میکنن و میگن سی که مرد خوب نیست اینهمه براش گریه کنی و حرفشو بزنی. تازه اینو همون روزای اول میگفتن. الان اگه بگم براشون خنده داره.

قران و دعا هم میخونم. ولی باز از داغم کم نمیشه.

نمیدونم باید چیکار کنم؟!

نکنه من غیر طبیعی ام یا مشکل از اوناس؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم مجردم. بابام هم سنی نداشت. ۵۶ سال

خدا رحمتش کنه   بنظرم یه دکتر  متخصص مغز و اعصاب برووو   همین طور پیش بری  افسردگی میگیری 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 

عزیزم نگاه اونا هم خب یه جورین من خودم یکی از کسای نزدیکم مرد شبا گریع میکردم عنوزم که هنوزه خانوادهش و بقیه اهنگ میزارن استوری و منم هیچی نمیذارم هنوزم ب یادشم خیلی هم نیست ۴ ماهع اما گاهی اوقاتم میزارنش البته هر روز خب اونا تو دلشون نگه داشتنه میدونم وقتی کسی رو از دست بدی چه حالی میشی من خودم فکر میکردم بیمارستانه میخواد بیاد خونه اما دیدم دارن میگن مرد و منم ناراحت شدم و اون شب رفتم زیر بارون گریه کردم اما خب با این حال درسته ناراحت میشی اما اونو هم ناراحت میکنی و کسای دیگه درستع نمیشه گریه هم کرد بهت حق میدم اونا هم دارن کار اشتباهی میکنن اما نمیتونن فراموش کنن یه جای شادی از زندگیتم اون رو هست و دوباره یادش میوفتی خب به مرور زمان درست میشه نمیشه که همش گریه هم کنی  

یعنی غیرطبیعیه؟ دو ماه از فوتشون گذشته

خیلی غیر طبیعی نیست ولی اگه همینجور تنها بخوای غصه بخوری و بریزی تو خودت   بدون اینکه بفهمی افسرده میشی   دردودل کردن خیلی ادمو سبک میکنه 

دردودل کردن تو نینی سایت هم خوبه؟ با دوستا و فامیل و آشناهام نمیتونم

اره   چرا که نه   گاهی  بعضیا تاپیک میزنن    حالم بده کسی هست درد ودل کنیم  بدون سرزنش شدن      چند نفر میان همیشه و گوش میدن    خیالتم راحته فامیل یا اشنای نزدیک نیستن یه موقع سو استفاده کنن