سلام عزیزم
بله من ۱۰ سال همین کار رو میکردم چون نمیخواستم رنگ شیمیایی بزنم، بقدری رنگ موهام نچرال و شیک میشد که هر آرایشگاهی میرفتم همه ازم میپرسیدن چه رنگی گذاشتی
منتها واقعا صبر وحوصله میخواد من به هزاران نفر گفتم چی کار میکنم ولی هیچکس نکرد چون خیلی سخته ولی من چون خودم خیلی حساسم کلا به هر مواد شیمیایی ای سختیاشو تحمل میکردم
حالا همه رو بهت به ترتیب میگم:
اولا که یک روز طول میکشه مواد آماده بشه و به خورد هم برن اینجوری نیست یه ساعته قاطی کنی بذاری روی سرت ، راستی
اندازه ش هم بستگی به حجم موهات داره اونطوری نیست که یه ذره کم و زیاد شه اتفاقی بیفته من حداقل دو مشت حنا میریختم بقیه چیزا رو هم یک مشت
خب اول یه چای خیلی پر رنگ دم کن یا من چای ترش دم میکردم چون رنگش آلبالویی هست بعد حنا رو با اون چای قاطی کن حواست باشه رقیق اصلا نشه غلظتش شبیه ماست چکیده باشه
همین کار رو با قهوه هم بکن
حنا و قهوه رو که با چای رقیق کردی با هم قاطی کن یک مشت پودر دارچین هم بهش اضافه کن ، و خوب هم بزن
( من بعضی وقتا بجای دارچین ، زردچوبه هم زدم اونم عالی میشد) فکر نکن اگر زردچوبه بزنی زرد میشه اگر دارچین بزنی قرمز میشه چون این مواد طبیعی هستند خیلی دیر و به سختی رنگ وا میکنند برای همین ضرر که ندارن هیچ مو رو هم خیلی خوش حالت میکنه
بعد بابونه رو از عطاری بخر دم کن آبش رو بریز توی موادت
بعد یه مقداری صابون پر طلایی هم توش رنده کن ( اجباری نیست)
اگر پودر نخود خام ( جنس خوب داشتی مال بعضی عطاری ها خاک خالیه اصلا بدرد نمیخوره بگو برای غذا میخوام) اون رو هم اضافه کن این برای ریزش مو خیلی خوبه
قشنگ چهار پنج ساعت بذار مواد توی یه کاسه بمونه تا به خورد هم برن و رنگش آزاد بشه ( خوب هم بزن که با هم مخلوط بشن دستکش هم حتما دستت کن)
حالا میرسیم به قسمت اصلی ماجرا ،
ببین این مواد مالیدنش یکم سخته چون سنگینه برای اینکه اگر رقیق باشه از روی سرت شره میکنه و همش میریزه نمیشه
اگر کسی برات بماله راحت تره ، اینجا حواست باشه کل حموم به گند کشیده میشه ولی اشکالی نداره به نتیجه ش میارزه
برو توی حموم یه آینه هم جلوت باشه دستکش حتما دستت کن
موهات رو قشنگ شونه کن و از توی کاسه با قلم موی رنگ از مواد بردار با دست و دل بازی لایه لایه چندین بار به کل موهات بمال اینجا باید خیلی دل به کار بدی چون هی میریزه رو تنت و کف حموم ولی اشکالی نداره وقتی خوب به همه موهات مالیدی موهات رو بالا جمع کن و چند تا کلاه رنگ بکش روی موهات اینجا احتمالا کله ات شبیه کله شیر شده
بعد برو زیر دوش تنت و حموم رو بشور ، چند تا روسری محکم بپیچ دور کله ات که موهات رو سفت نگهداره چون همش میخواد بریزه
هر کاری هم کنی از دم گوش و گردنت شره میکنه که با دستمال مدام پاک کن
بعد اینجا باید صبر ایوب از خدا بخوای چون هر چی بیشتر بمونه بهتره
اگر شبه یه ملافه روی بالششت بکش و تا صبح بخواب البته با ده من کله مطمین باش خوابت نمیره بعد صبح برو حموم و از خدا طلب بخشایش کن چون دو ساعت تموم باید آب روی کله ات بگیری تا این مواد از روی موهات پاک بشن بعد دو ساعت هم در و دیوار حموم رو بشور چون کل حموم به گند کشیده میشه ( ولی من کیف میکردم یه جور خود آزاری دارم) حالا با یه حوله ی کهنه موهات رو خشک کن چون حوله رنگ میگیره بعد که آب موهات رفت موهات رو خوب سشوار بکش اینجا اگر اسپری و دوفاز بزنی اشکالی نداره چون راحت تر سشوار کشیده میشه ضمنا هر کاری کنی یکم گرد شبیه خاک تو موهات باقی میمونه که چند بار حموم بری درست میشه اینجا میتونی یه نفس عمیق بکشی و بگی یعنی تموم شد ؟ بله بهت تبریک میگم توی هشتاد میلیون ایرانی شما دومین نفری هستین که توانستید این کار رو بکنید ببین پیر میشی ولی آخرش عشق میکنی رنگ موهات رو ببینی بعد هر چی بیشتر تکرار کنی بهتر جا میافته مال من به مرور تو مایه های خرمایی تنباکویی ، دارچینی یه رنگ فوق العاده خاص و شیک که ضرر که نداره هیچ مفید هم هست برات در میاد راستی بوی خیلی خوبی هم میده چون من عاشق بوهای طبیعی و گیاهی هستم