2777
2789

اگه آره با چه نسبتی باید باشه؟ 

موهامو تا حالا رنگ نکردم و نمیخوام رنگ شیمیایی بزنم 

يه مقداری از موهام سفید شده، رنگ موهای خودم هم خرمایی

تا حالا با حنا و قهوه رنگ کردین؟ 

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه کاری نمیکنه  اگه وسمه بریزی موهات نارنجی نمیشه ولی نمیدونم چه مقدار بریزی که اون رنگی که ...

ممنون 

يه جا دیدم خیلی تبلیغ ميکنن با قهوه و حنا رنگ ميشه 

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   

سلام عزیزم

بله من ۱۰ سال همین کار رو میکردم چون نمیخواستم رنگ شیمیایی بزنم، بقدری رنگ موهام نچرال و شیک میشد که هر آرایشگاهی میرفتم همه ازم میپرسیدن چه رنگی گذاشتی 

منتها واقعا صبر و‌حوصله میخواد من به هزاران نفر گفتم چی کار میکنم‌ ولی هیچکس نکرد چون خیلی سخته ولی من چون خودم خیلی حساسم کلا به هر مواد شیمیایی ای سختیاشو تحمل میکردم‌ 

حالا همه رو بهت به ترتیب میگم: 

اولا که یک روز طول میکشه مواد آماده بشه و به خورد هم برن اینجوری نیست یه ساعته قاطی کنی بذاری روی سرت ، راستی  

اندازه ش هم بستگی به حجم موهات داره اونطوری نیست که یه ذره کم و زیاد شه اتفاقی بیفته من حداقل دو مشت حنا میریختم بقیه چیزا رو هم یک مشت 

خب اول یه چای خیلی پر رنگ دم کن یا من چای ترش دم میکردم چون رنگش آلبالویی هست بعد حنا رو با اون چای قاطی کن حواست باشه رقیق اصلا نشه غلظتش شبیه ماست چکیده باشه 

همین کار رو‌ با قهوه هم بکن 

حنا و قهوه رو که با چای رقیق کردی با هم قاطی کن یک مشت پودر دارچین هم بهش اضافه کن ، و خوب هم بزن 

( من بعضی وقتا بجای دارچین ، زردچوبه هم زدم اونم عالی میشد) فکر نکن اگر زردچوبه بزنی زرد میشه اگر دارچین بزنی قرمز میشه چون این مواد طبیعی هستند خیلی دیر و به سختی رنگ وا میکنند برای همین ضرر که ندارن هیچ مو رو هم خیلی خوش حالت میکنه 

بعد بابونه رو از عطاری بخر دم کن آبش رو بریز توی موادت 

بعد یه مقداری صابون پر طلایی هم توش رنده کن ( اجباری نیست) 

اگر پودر نخود خام ( جنس خوب داشتی مال بعضی عطاری ها خاک خالیه اصلا بدرد نمیخوره بگو برای غذا میخوام) اون رو هم اضافه کن این برای ریزش مو خیلی خوبه 

قشنگ چهار پنج ساعت بذار مواد توی یه کاسه بمونه تا به خورد هم برن و رنگش آزاد بشه ( خوب هم بزن که با هم مخلوط بشن دستکش هم حتما دستت کن)

حالا میرسیم به قسمت اصلی ماجرا ، 

ببین این مواد مالیدنش یکم سخته چون سنگینه برای اینکه اگر رقیق باشه از روی سرت شره میکنه و همش میریزه نمیشه 

اگر کسی برات بماله راحت تره ، اینجا حواست باشه کل حموم به گند کشیده میشه ولی اشکالی نداره به نتیجه ش میارزه 

برو توی حموم یه آینه هم جلوت باشه دستکش حتما دستت کن 

موهات رو قشنگ شونه کن و از توی کاسه با قلم موی رنگ از مواد بردار با دست و دل بازی لایه لایه چندین بار به کل موهات بمال اینجا باید خیلی دل به کار بدی چون هی میریزه رو تنت و کف حموم ولی اشکالی نداره وقتی خوب به همه موهات مالیدی موهات رو بالا جمع کن و چند تا کلاه رنگ بکش روی موهات اینجا احتمالا کله ات شبیه کله شیر شده 

بعد برو زیر دوش تنت و حموم رو بشور ، چند تا روسری محکم بپیچ دور کله ات که موهات رو سفت نگهداره چون همش میخواد بریزه 

هر کاری هم کنی از دم گوش و گردنت شره میکنه که با دستمال مدام پاک کن 

بعد اینجا باید صبر ایوب از خدا بخوای چون هر چی بیشتر بمونه بهتره 

اگر شبه یه ملافه روی بالششت بکش و تا صبح بخواب البته با ده من کله مطمین باش خوابت نمیره بعد صبح برو حموم و از خدا طلب بخشایش کن چون دو ساعت تموم باید آب روی کله ات بگیری تا این مواد از روی موهات پاک بشن بعد دو ساعت هم در و دیوار حموم رو بشور چون کل حموم به گند کشیده میشه ( ولی من کیف میکردم یه جور خود آزاری دارم) حالا با یه حوله ی کهنه موهات رو خشک کن چون حوله رنگ میگیره بعد که آب موهات رفت موهات رو خوب سشوار بکش اینجا اگر اسپری و دوفاز بزنی اشکالی نداره چون راحت تر سشوار کشیده میشه ضمنا هر کاری کنی یکم گرد شبیه خاک تو موهات باقی میمونه که چند بار حموم بری درست میشه اینجا میتونی یه نفس عمیق بکشی و بگی یعنی تموم شد ؟ بله بهت تبریک میگم توی هشتاد میلیون ایرانی شما دومین نفری هستین که توانستید این کار رو بکنید ببین پیر میشی ولی آخرش عشق میکنی رنگ موهات رو ببینی بعد هر چی بیشتر تکرار کنی بهتر جا میافته مال من به مرور تو مایه های خرمایی تنباکویی ، دارچینی یه رنگ فوق العاده خاص و شیک که ضرر که نداره هیچ مفید هم هست برات در میاد راستی بوی خیلی خوبی هم‌ میده چون من عاشق بوهای طبیعی و گیاهی هستم 

سلام عزیزم بله من ۱۰ سال همین کار رو میکردم چون نمیخواستم رنگ شیمیایی بزنم، بقدری رنگ موهام نچرال و ...

سلام دوست مهربون 🤩

وای خیلی ازت ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی و اینقدر کامل برام نوشتی، چقدرم بامزه تعریف کردی همش تصور می‌کردم و خنده اومد روی لبام با خوندنش 🤭😂💚

خدا بهم قدرت انجامش رو بده واقعا چقدر سخته 😁😅 ولی یه روز حتما انجامش میدم 💪🏻☺️

مخصوصا که از روی تجربه گفتی و منم دقیقا چیزای گیاهی و طبیعی خیلی دوست دارم و هیچوقت دلم نمیخواد رنگ شیمیایی بزنم

دوست خوب منی خیلی انرژی داد بهم پیامت، خیلی لطف کردی که اینقدر با حوصله وقت گذاشتی، همیشه سلامت باشی 🥰🤩💚

سلام لوندر زیبای من 🌸🌺

بذار یه چیزی رو بهت بگم

من معمولا خیلی حوصله ندارم تاپیکی رو جواب بدم ولی یک نیرویی منو هل داد و اومدم تاپیک هات رو دیدم  

من توی یه تاپیکی بودم ( خانمهای چهل سال به بالا که بچه نداشتند) 

و کامنت شما رو خوندم یکی از کامنت هات رو ده بار خوندم که مطمین شم خودم نوشتم یا یکی دیگه ! 

چون اون حرفی رو که زده بودی حرف دل من بود که هیچ آدمی تا امروز نه درکش کرده نه میفهمتش ! 

خیلی خوشحال شدم که تو دنیا تنها نیستم یه آدم دیگه هم هست که اینجوری در مورد بچه دار شدن ، در اصل در مورد بچه دار نشدن فکر کنه مخصوصا اونجایی که گفتی من انقدر بچم رو دوست دارم که به این دنیا نمیارمش ، من بارها گریه کردم و به کودکم که هرگز زاده نشد اینو گفتم ،. 

بعد اومدم بقیه تاپیک هاتو دیدم ، تا رسیدم به موضوع رنگ مو با حنا

چون تو این زمینه پبشکسوت بودم خواستم از صمیم قلبم تجربه م رو باهات باشتراک بگذارم 

خیلی دوستت دارم دوست نادیده ی من ، لوندر زیبا 💜 

سلام لوندر زیبای من 🌸🌺 بذار یه چیزی رو بهت بگم من معمولا خیلی حوصله ندارم تاپیکی رو جواب بدم ولی ...

عزیزی دوست گلم من کاملا درکت میکنم 🫂💚

از این به بعد با خنده و خوشحالی اینو به اون کودک زاده نشده ت بگو و اصلا غصه نخور بابتش 🥰

من و شما میتونم بگم خیلی بیشتر از خیلی‌ها که اون انسان رو به این دنیا آوردن بچه مون رو دوست داریم، اینو جدی میگم. اصلا هم این تصمیم ربطی به این نداره که همسر خوب یا بد باشه، وضع مالی خوب یا بد باشه، بلکه وضعیت دنیا رو میبینیم، خیلی کلی تر و همه جانبه، نه جزئی. اینطور نیست که ببینم بیرون طوفان و گردباده و از پنجره بیرون رو نگاه کنم و بگم خب توی خونه که همه چیز آرومه ☺️

واقعا دنیا رو با این وضعیتی که داره در حدی نمی‌بینم که بخوام اون طفل معصوم رو به خاطر میل و خودخواهی خودم به این دنیای واقعا معلوم الحال بیارم و بابتش خیلی هم خوشحالم، چون آگاهانه و نه از روی فقط یک غریزه و القا و نه از روی هیجان، تصمیم گرفتم 🙂💫

این فقط یک القا و تحمیله که جامعه به آدما کرده که حتما هرکسی که ازدواج میکنه باید بچه دار هم بشه، و اونقدر این القا و تحمیل شدتش بالاست که می‌تونم بگم حداقل ۹۰ درصد مردم برای همین بچه دار میشن

زندگی خیلی وسیع تر از اینهاست که جامعه به آدما تحمیل کرده، خیلی فراتر از بچه دار شدن و یک عمر رو شبیه آدمای دیگه گذروندن

من این روزا توی اینترنت ویدیوی بچه های کوچولو رو می‌دیدم، بعد که از مثلا بامزه بودنشون می‌خندیدم، بلافاصله دلم غصه دار میشد که بعد از وارد شدن توی جامعه چقدر باید سختی بکشن و خودم شخصا اصلا حاضر نیستم مسئول سختی دادن به یک انسان باشم که اون مثلا به من بگه مامان 🙂

منم خیلی خوشحالم که دیدم کسی هست که مثل من فکر میکنه 🤩 

جاناتان جانم واقعا لطف کردی که دستور رنگ مو رو برام نوشتی، باید حتما حتما یک روز انجامش بدم 😇🌹

برات بهترین آرزوها رو میکنم قشنگم 💜

زنده باشی دوست مهربونم، منم برات بهترین ها و هر اونچه که دوست داری رو از خدا میخوام، همیشه سلامت باشی 💚🫂

سلام عزیزم بله من ۱۰ سال همین کار رو میکردم چون نمیخواستم رنگ شیمیایی بزنم، بقدری رنگ موهام نچرال و ...

سلام عزیزم رنگ موهای خودتون چه رنگیه؟؟

من موهام مشکی پرکلاغی به نظرتون این کار رو انجام بدم موهام خرمایی میشه؟؟

سلام عزیزم رنگ موهای خودتون چه رنگیه؟؟  من موهام مشکی پرکلاغی به نظرتون این کار رو انجام بدم م ...

سلام عزیزم  من و خاهرشوهر سابقم از این روش استفاده کردیم، نتیجه های متفاوتی داشت. خاهرشوهرم سفید و بور بود برای همین ی رنگ فوق العااااااده شیک نسکافه ایی گرف موهاش. 

من مشکی پرکلاغی بودم اصلا مشخص نشد فقط تو افتاب یا نور زیاد یکم قهوه ایی تیره میشد !!!!!!

همون روز تا دیدم یادمه دلمو زد و اصلا راضی نبودم و دیگ نزاشتم

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖