2777
2789
عنوان

داستان زندگی واقعی و بچه دار شدن سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دوروغی 

عزیزم چرا اینقدر غلط املایی داری؟؟ آدم گیج میشه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
تعداد مشخصی نداره بیشتر بخاطر ویتامین‌ میگن مولتی ویتامین میخوری؟ سعی کن سیب بخوری خیلی خوبه قیمتشم ...

بله مولتی ویتامین و کلسیم و آهن میخورم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
بله مولتی ویتامین و کلسیم و آهن میخورم

خب دیگه تمومه خودتو ناراحت نکن برای این‌چیزا این روزا هم میگذره

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
تموم دیگه خب بیشترش  کن میوه خوبه ماست و شیر و دوغم بخور ،گوشت ماهی

دیگه ۵ ماهمه تو ۴ ماه باقی مونده چه سودی داره هوف😥

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
خب دیگه تمومه خودتو ناراحت نکن برای این‌چیزا این روزا هم میگذره

مرسی عزیزم

اتفاقا آخراش مهم دختر تو آخراش وزن میگیره من ماه نهمم هفته ۳۵ جنسیتش چی

یعنی تغذیه تو زیباییش تاثیری نداره؟