2777
2789
عنوان

داستان زندگی واقعی و بچه دار شدن سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 66 پست
نمیدونم بخدا اون برمیگرده به ژن و وراثت خودتون شبیه خودتون میشه دیگه حالا شاید تغذیم تاثیر داشته باش ...

مرسی عزیزم به سلامتی فارغ بشین

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
سال ۹۹نوشته یه دختر دارم و باردارم الان میگه ۵تابچه داره حالا من کاری ندارم میرم ازتاپیک

عزیزم من 2تا دختر را دارم اما یکشون بی قرار بود و پسرم ولم هم اصلا همش دنبال بازی هست 5تا نه 4تا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس میکنم تبلیغ فرزند آوری هست  هی بزایین  و بزایین ..سنگینی رو زمین تحمل میکنه و روزی ...

بله ما هم باردار میشیم و هم فارغ میشم چون الان من هیچ مشکلی ندارم و اوضاع مالی خوبی هم دارم

بله ما هم باردار میشیم و هم فارغ میشم چون الان من هیچ مشکلی ندارم و اوضاع مالی خوبی هم دارم

همینطوربه تلاشت ادامه بده شاید یکی باور کرد

من رفتم بای

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا