2777
2789
عنوان

داستان زندگی واقعی و بچه دار شدن سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 66 پست
میشه بگین تو طول روز چیا میخورین؟

کلا میگم ،صبحونه: گردو بادام  شیر خرما پنیر یا تخم مرغ

نهارو شام اکثر اوقات برنجو مرغ اشتهام میکشه بیشتر ولی هر غذایی رو خوردم به خاطر ویتامین،سبزی هر روز استفاده میکنم میوه های آب دار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای عادیتو بخور گلم فقط سعی کن میزان گوشتش بیشتر باشه تخم مرغ بخور سبزیجات و میوه لازم نیس خیلی به ...

غذای عادیم رو میخورم ولی میوه رو زیاد نمیرسم روزی نهایت یکی یا دو تا

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

به سلامتی خدا رو شکر 

ولی به نظرم دفعه بعدی برو کربلا بگو امام حسین بیزحمت بسه دیگه دستت درد نکنه   ببخشید توروخدا ناراحت نشیا شوخی کردم 

ولی وجدانن انگار امام حسین قفلی زده رو دعات

غذای عادیم رو میخورم ولی میوه رو زیاد نمیرسم روزی نهایت یکی یا دو تا

همون کافیه برات فکرش نکن عزیزم 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
کلا میگم ،صبحونه: گردو بادام  شیر خرما پنیر یا تخم مرغ نهارو شام اکثر اوقات برنجو مرغ اشتهام م ...

منم تقریبا اینارو میخورم فقط میوه کم تر

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
همون کافیه برات فکرش نکن عزیزم 

روزی چند تا میوه خوبه برا بارداری؟

بایه بچه توشکمتون حداقل یه دروغ بگو که سودی واست داشته باشه  فازتون چیه واقعا

اول از همه من وقتی این پست را گذاشتم که پسر دوم را باردار بودم و ماه 8 بودم و مال خیلی وقت پیش هم هست

روزی چند تا میوه خوبه برا بارداری؟

تعداد مشخصی نداره بیشتر بخاطر ویتامین‌ میگن مولتی ویتامین میخوری؟ سعی کن سیب بخوری خیلی خوبه قیمتشم مناسب‌تر 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی