2777
2789

من زندگی سختی داشتم اما الان زندگی عالی و رشته و خوب و خانواده خوب داشتم
من پدر و مادر نداشتم و داخل پروشگاه بودم تا اینکه یه روز یه خانواده پولدار قبولم کردند و منو بردند و بعد دانشگاه رفتم و مهندسی ارشد قبول شدم و خب خواستگار های خوب زیاد داشتم تا اینکه یک روز یه اقای خوشتیپ و پولدار امد همشون همینطور بودند اما به دلم نشست و خب باهم ازدواج کردیم
3سال زندگی کردیم و خونه بزرگ و ماشینی خوبی هم داشتیم وهمه چیز عالس بود تا اینکه خواستم بچه دار بشم
اما نشد 2سال خارج از کشور درمان میکردم و هیچ درمانی پیدا نمیشد تا اینکه نیت کردم که برم کربلا و از امام حسین بخواهم
رفتم و بعد از برگشتمون1ماه بعد رفتم سونا که جواب مثبت بود و من 2قلو باردار شدم 2تا دختر خوشگل از اونجای که وعهض مالی خوبی داشتیم سرکار نرفتم دیگه و با دختر های خوشگلم بودمو بعد از 3سال دوباره باردار شدم و یک پسر ناناز خد بهم داد
و زندگی عالی بود و براشون اتاق جدا لباس های شی و همه چیز فراهم بود و الان هم دوباره یک پسر ناز خدا بهم داده که 3ماهش هست
و من مدیون امام حسین هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم

واقعن جواب میده امام حسین زیر قبه ش بری منم جواب گرفتم ازش اما حیف  

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
ما شاءالله خوش به حالت خواهر ما تو تهیه سیسمونی یکیش موندیم بخدا اینقد اوضاع ناجور و گرونه تو این او ...

خاک تو سرم من تو تغذیه بارداریم هم کم آوردم😶

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
😞😞 نه ترو خدا تغذیه رو بخور من تغذیم خداروشکر خوبه ولی سیسمونی رو خیلی کم گرفتم، 

میشه بگین تو طول روز چیا میخورین؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
میشه بگین تو طول روز چیا میخورین؟

غذای عادیتو بخور گلم فقط سعی کن میزان گوشتش بیشتر باشه تخم مرغ بخور سبزیجات و میوه لازم نیس خیلی به خودت فشار بیاری

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی