2777
2789

بله باشگاه بربن و از مربی رژیم بگرین مکمل گینر استفاده کنین

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد که نمیشه خیلی زیاده ،برنامه کرفس و نصب کن ،روزانه بالاتراز ۲۸۰۰کالری مصرف کن ،هر روز شیرخشک بخو ...

باشه مرسی 

بنظرت تو یکما تا چند کیلو میشه اضاف کرد

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
امکان باشگاه رفتن ندارم عزیزم

خوب گین آپ بخورین بعد از صبحانه ویتامین دیلی 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

آب زیادبخور چیپس و پفک و ساندویچ وپیتزا بخور و بعدش بخاب البته شربت اشتهاهم بخر بخور ک میل ب خوردنت بالابره باذوق بخوری.هرروز بروجلوآینه بگو چقدر تغییر کردم بهترشدم پرشده بدنم ...اینو عمیق بگو الکی نگو 

من سیپروهپتادین بیست روزه استفاده میکنم خیلی عوض شدم نمیدونم چن کیلو اینم بگم من فقط روز اول شب خوردم چون خواب اوره بعدا قبل از ناهار ‌من اصلا خوابم نمیبره با مصرف ولی بقیه من شنیدم کلا خوابالو گیج میزنن

ببین عمه ی من صبحونه ی نون لواش کامل میخورد با کره و شیره نهار ۶تیکه گوشت کوچولو داشت تو غذاش عصرونه هم  مغز ها رو بخور یا با شیر معجون درست کن(شیر و موز گردو عسل)بعد هر روز یدونه سیب زمینی آب پز و تخم مرغ اب پز بخور برای شام یا گوشت و ماهی یا ماکارونی عمه ی من که چاق شد😗 

باشه مرسی  بنظرت تو یکما تا چند کیلو میشه اضاف کرد

من اینجوری که برات توضیح دادم تو دوماه ۶کیلو اضاف کردم 

سعی کن وعده هاتو زیادتر کنی ، اگه تغذیت خوب باشه تو یک ماه تا ۴کیلو اضاف میکنی بنظرم یا حتی بیشتر