2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن درموردمادبزرگاتون اینجوری حرف میزنین درست نیست خیلی خیلی بایداحترامشونونگه داریم گوهرهای پرارزشین بخدا

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چطور؟؟؟بهم یاد بده من خیلی از فامیلا نزدیکم رنجیدم

نمیبینمشون اصلا خداروشکر همینم باعث شده برام بی اهمیت باشن 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

مادربزرگ من میگه اول من بعد بقیه.سفر میری میخواد باهات بیاد.اگه نبریش صدبار زنگ میزنه زهرت میکنه.کاراش رو بهت میگه.جلو جلو انتظاراتش رو بهت میگه.میگه کرونا بره منو ببری کربلا یا مکه.یا میگه گاز تو بده من برا خودت بخر.سرخ کن رو بده من چون کم مصرفه.

خیلی  نمیدونم‌چرا اکثرا بد جنس میشن   خدا منو ببخشه

نه نه

اینایی که من دیدم بدجنس نیستن

نمی دونم یه طور خاصین

خیلی تو جایگاه قربانی نقش ایفا میکنن🤷🏽‍♀️

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

من قشنگ فهمیدم چی میگی

دقیقا انگار براشون نقش تعریف شده.مهرطلب هستن اکثرا

و تظاهر به محبت و وابستگی میکنن که وجود نداره

اصلا فکر میکنی آدمیزاد توی پیری چقدر احساس براش باقی میمونه؟