الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چطور؟؟؟بهم یاد بده من خیلی از فامیلا نزدیکم رنجیدم
نمیبینمشون اصلا خداروشکر همینم باعث شده برام بی اهمیت باشن
بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤
مادربزرگ من میگه اول من بعد بقیه.سفر میری میخواد باهات بیاد.اگه نبریش صدبار زنگ میزنه زهرت میکنه.کاراش رو بهت میگه.جلو جلو انتظاراتش رو بهت میگه.میگه کرونا بره منو ببری کربلا یا مکه.یا میگه گاز تو بده من برا خودت بخر.سرخ کن رو بده من چون کم مصرفه.