2777
2789
عنوان

کثیف ترین و هپلی ترین زن یا مردی که دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر یکی از اقواممون افسرگی گرفته بود و وسواس شدیدی داشت،هر وقت میرفت حموم حداقل پنج شش ساعت تو حموم بود به خاطر همین بعد یه مدت از حمام فراری شد طفلک، ماه به ماه حموم نمیرفت اونم به زور، بیچاره نامزدش به زبون اومده بود، اخرش به مادرش گفته بود توروخدا به دخترتون بگید بره حموم و موهای زائدشو شیو کنه، فکرشو بکنید مادرش رفت حج واجب وقتی برگشت تا دید دخترش همون لباسای قبل رفتن تنشه و به شدت بو میده بین جمعیت غش کرد

دختر یکی از اقواممون افسرگی گرفته بود و وسواس شدیدی داشت،هر وقت میرفت حموم حداقل پنج شش ساعت تو حموم ...

🤢🤮🤮😷😷

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘
چیکارمیکنی عزیزم ..منم جاریم همش بوی خوب میده نه بوی ادکلنابوی صابون وبوی خوب ..

شوینده ی لباس هات باید بوشون خوب باشه

مثلا پودر دستی تست میگیرم خیلی خوشبوعه

مایع لباسشویی های خوشبو با عطر لاندری

حداقل یه روز درمیون حموم میرم زیر بغلم رو زینک اکساید میزنم

میگن عوارض داره ولی به من خوب ساخته چند ساله استفاده میکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
شوینده ی لباس هات باید بوشون خوب باشه مثلا پودر دستی تست میگیرم خیلی خوشبوعه مایع لباسشویی های خوش ...

به جای زینک‌میتونید از پودر سنگ‌مرداب استفاده کنید من خودم هر روز دوش میگیرم ولی لامصب انقدرخوبه که فکر میکنم یه ماه هم حموم نری زیر بغلت بو نمیگیره، فقط بایدموقع استفاده بدنت خیس باشه ، یه مقدار خیلی خیلی کم میزنی و ماساژ میدی تا جذب بشه بعد حالشو میبری