من خودم یکی و میشناسم ده روز یکبار اگه بره حمام،دوسه ماه یبار مسواک.حموم ب حموم شونه میکنه موهاشو لباس زیراشم حموم ب حموم عوض میکنه...برام تعریف میکرد بعد رابطه با شوهرش ببخشید با جورابای کهنه شوهرش خودشونو پاک میکنن و میزارن زیر تخت واس بار بعدی😑😑😑لباسا رو ماهی یبار میشوره و هی جمع میکنه روهم دیگه گوشه اتاق خواب...
ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر یکی از اقواممون افسرگی گرفته بود و وسواس شدیدی داشت،هر وقت میرفت حموم حداقل پنج شش ساعت تو حموم بود به خاطر همین بعد یه مدت از حمام فراری شد طفلک، ماه به ماه حموم نمیرفت اونم به زور، بیچاره نامزدش به زبون اومده بود، اخرش به مادرش گفته بود توروخدا به دخترتون بگید بره حموم و موهای زائدشو شیو کنه، فکرشو بکنید مادرش رفت حج واجب وقتی برگشت تا دید دخترش همون لباسای قبل رفتن تنشه و به شدت بو میده بین جمعیت غش کرد
شوینده ی لباس هات باید بوشون خوب باشه مثلا پودر دستی تست میگیرم خیلی خوشبوعه مایع لباسشویی های خوش ...
به جای زینکمیتونید از پودر سنگمرداب استفاده کنید من خودم هر روز دوش میگیرم ولی لامصب انقدرخوبه که فکر میکنم یه ماه هم حموم نری زیر بغلت بو نمیگیره، فقط بایدموقع استفاده بدنت خیس باشه ، یه مقدار خیلی خیلی کم میزنی و ماساژ میدی تا جذب بشه بعد حالشو میبری