امتحان سرهنگ دیگه مونده خیلی هم نیاز دارم که بتونم رانندگی بکنم ولی شوهرم به خاطر یه اتفاقی میترسه ماشین بده دستم تا یه خورده یاد بگیرم مربیم خوب نبود ینی من نتونستم با روش اون یاد بگیرم الان میخوام دوباره چند تا جلسه بگیرم آزاد مربی خوب آموزشگاه خیلی سرش شلوغه نمیتونه بقیه اشونم در یه حدن به نظرتون با همین مربیم یه چند تا جلسه بگیرم؟
با همسرت روزی نیم ساعت برین تو کوچه پس کوچه تمرین کنین ،الکی پول واسه مربی نده ،اینجوری بهتر یاد میگیری ،اول از دنده یک شروع کن کم کم بعد جند وقت تمرین بالاتر برو
گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخی عزیزم غصه نخور 😔😔میدونم شرایطتت سخته خیلیا مثل تو هستن مجبورن ازدواج کنن اما یه مشت از خدا بی خبر اینجوری دلشونو میشکونن 😔خیلی واست غصه خوردم انشالله خوشبخت بشی خودتم به خاطر همچین انسان های حیوان صفتی ناراحت نکن عزیزم