2777
2789
عنوان

شما بگین چکار کنم😐😢☺️

119 بازدید | 15 پست

امتحان سرهنگ دیگه مونده خیلی هم نیاز دارم که بتونم رانندگی بکنم ولی شوهرم به خاطر یه اتفاقی می‌ترسه ماشین بده دستم تا یه خورده یاد بگیرم مربیم خوب نبود ینی من نتونستم با روش اون یاد بگیرم الان میخوام دوباره چند تا جلسه بگیرم آزاد مربی خوب آموزشگاه خیلی سرش شلوغه نمیتونه بقیه اشونم در یه حدن به نظرتون با همین مربیم یه چند تا جلسه بگیرم؟ 

با همسرت روزی نیم ساعت برین تو کوچه پس کوچه تمرین کنین ،الکی پول واسه مربی نده ،اینجوری بهتر یاد میگیری ،اول از دنده یک شروع کن کم کم بعد جند وقت تمرین بالاتر برو 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت روزی نیم ساعت برین تو کوچه پس کوچه تمرین کنین ،الکی پول واسه مربی نده ،اینجوری بهتر یاد میگ ...

در اون حد بلدم فقط باید دستم بیاد که بتونم جلو سرهنگ دو متر جلو برم شوهرم هم کار داره هم می‌ترسه بهم نمیده ماشین 

در اون حد بلدم فقط باید دستم بیاد که بتونم جلو سرهنگ دو متر جلو برم شوهرم هم کار داره هم می‌ترسه بهم ...

شبا که میاد ،با هم برین دور بزنین ، با مهربونی ازش بخواه فک نکنم رد کنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نمیاد یا خسته اس یا می‌ترسه چون خودش تصادف منجر به فوت داشته میترسع

اخی😔😔😔 پیش میاد، پس همون مربی بگیر ولی با مربی اقا برو تمرین حتما، من دو سه جلسه با یه اقا رفتم خیلی خیلیبهتر از سیزده جلسه با اون خانم بود

اخی😔😔😔 پیش میاد، پس همون مربی بگیر ولی با مربی اقا برو تمرین حتما، من دو سه جلسه با یه اقا رفتم خ ...

اوایل میگفتم با آقا بگیرم بیخیال شم پس میرم آقا میگیرم یکیشون خیلی تعریفشون رو میکنن پیر مرده خوش اخلاقه

ممنون از راهنماییت ❤️ 

اوایل میگفتم با آقا بگیرم بیخیال شم پس میرم آقا میگیرم یکیشون خیلی تعریفشون رو میکنن پیر مرده خوش اخ ...

اقایون طبق تجربه هم سرت داد نمیزنن هم تو برخورد با خانما مودب تر و خوش برخورد تر و صبور ترن ،موفق باشی دوستم ،مطمئن باش تو میتونی 

اخی عزیزم غصه نخور 😔😔میدونم شرایطتت سخته خیلیا مثل تو هستن مجبورن ازدواج کنن اما یه مشت از خدا بی خبر اینجوری دلشونو میشکونن 😔خیلی واست غصه خوردم انشالله خوشبخت بشی خودتم به خاطر همچین انسان های حیوان صفتی ناراحت نکن عزیزم 

تایپک تعطیل شد برای همین اینجا پست گذاشتم واست

اخی عزیزم غصه نخور 😔😔میدونم شرایطتت سخته خیلیا مثل تو هستن مجبورن ازدواج کنن اما یه مشت از خدا بی ...

خیلی ممنون ولی من از ازدواج کاملا راضیم ☺️ 

زندگی بدون مشکلی ندارم ولی بد بخت هم نیستم 

من شوهرمو از امام علی گرفتم اسمشم علیه عشقمه🥺🥰

خداروشکر عزیزم  منم۱۷سالمه سه ساله نامزدم خداروشکر بد نبوده زندگیم تا الان

نع بابا وقتی با تحقیق و عقل ازدواج کنی مشکل خاصی پیش نمیاد

امیدوارم هیچ وقت پشیمون نشی گل🥰💞