2777
2789

صبح ازمابش بده

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌تاپیک قبلت بودم 

چند روز از موعدت گذشته؟

منم همین طور شدم رفتم سونو کیست داشتم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

عزیزم‌تاپیک قبلت بودم  چند روز از موعدت گذشته؟ منم همین طور شدم رفتم سونو کیست داشتم

اخه من چند وقت پیش سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم .

حدودا ۴روز گذشته

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
اخه من چند وقت پیش سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم . حدودا ۴روز گذشته

خوب فردا برو از بدهد

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم همین جور بود رفتم از دادم منفی بود سونو داخلی رفتم گفت تنبلی تخمدان داری ☹️ هنوزم پریود نشدم&nb ...

اخه من ظهر زدم یهو دو خط پر رنگ ظاهر شد 

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
خیلی ناراحت شدم چقد عصر خوشحال شده بودم

درکت میکنم 

عزیزم مارک بی بی چکا یکی بود؟ بهتره فردا بری ازمایش بدی

اره همش یکی بود 

گفتم باز فردا صبح بزنم اگ منفی شد ک دیگ بیخیال شم اگر مثبت شد میرم

منتظرتیم خوشگل مامانی😍
اره همش یکی بود  گفتم باز فردا صبح بزنم اگ منفی شد ک دیگ بیخیال شم اگر مثبت شد میرم

ن بیخیال نشو برو حتما آزمایش بده ببین شاید بی بی چک خراب بوده

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اخه من ظهر زدم یهو دو خط پر رنگ ظاهر شد 

اره من سه تا مثبت شد نصف شب همسرمو بیدار کردم گفتم بیچاره شدیم 

فرداش رفتیم ازمایش گفت زیر ۲ منفیه 

البته استثنا هم هست شما انشاالله مثبتی

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

عزیزم‌تاپیک قبلت بودم  چند روز از موعدت گذشته؟ منم همین طور شدم رفتم سونو کیست داشتم

منم چند روز پیش رفتم سونو نوشته بود تنبلی تخمدان و کیست نابوتین نمیذونم برا این هاله داشت البته مال من خیلی کمرنگ بود 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔