2777
2789
عنوان

با ی پسر مذهبی دارم حرف میزنم بیاید

351 بازدید | 27 پست

در مورد ی موضوعی دارم ارش کمک میگیرم بقران چند روز دیگ یک ماه هس ک باهم حرف مبزنیم یکبار اسم منو نپرسیده سن من حتی محل زندگیم هیچ سوال شخصی نپرسیده

همه حرفا حول و حوش همین موضوعی هس ک درگیرم شوخی اصلا نکرده حرف بیجا اصلا البته خشک نیستا مثلا نمیدونم چجوری بگم نرم حرف میزنه مایه ها طنز هم داره گاهز وقتا مربوط ب موضوع وقتی تشکر میکنم ازش چون خیلی کمک میکنع میگ نیاز ب تشکر نیس رسالتم اینع هرچی بلدم ب بقیه بگم خیلیم اطلاعاتش بالاس خیلی زیاد 

بچه ها عکسشو ک پروف دیدم خیلی ب دلم نشست😢 چی میشد ادما اینجوری بهم برسن قسمت همدیگه بشن 

هیچ سوال اضافه نپرسیده شوخی بیجا نکرده انقد توضیحاتی ک داد من گیج بازی درمیوردم اصلا عصبی نمیشد ریلکس جواب میداد

فکرم نکنید معلمی چیزیع بصورت رندوم باهاش تو گروه اشنا شدم 

خبچیکنمبپرس نیمه شب شرعی امشب ساعت چنده

مسخره🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حال صاحبش 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دل نبند 

اونم مجازی هست مطمئنا از هم دور هم هستید و تو یه شهر نیستید

من حس شخصی خودم رو میگم حس میکنم حسم اینه این پسر هیچ تلاشی نخواهد کرد برای به دست آوردنت و تهش هیچ هست 

این نظر و حس منه فقط ...

ببین زن داره یا نه!

بعدش تصمیم بگیر

ولی حتما حتما ازش بپرس سوره مورد علاقش کدومه خیلی تاثیر داره😂😂😂

سوالای مفهومی هم بپرس

مثلا چند تا معصوم داریم؟

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره

چرا فکر میکنید با هر کسی مجازی یا در دنیای واقعی آشنا بشید، باید به روابط احساسی و عشقولانه ختم بشه؟ به خودتون عشق بورزید و به حریم شخصی دیگران احترام بذارید. افراد دیگه ای هم دور طرف هستن، شما یکیش. هر کسی روابط عمومی خوبی داره و بهتون احترام میذاره را به عنوان کیس عشقی نبینید.