2777
2789
عنوان

پس انداز😊

290 بازدید | 21 پست

پس اندازتون چقدره و چطوری پس انداز میکنید؟

بیاید ب همدیگه یادبدیم 😊🍀

من ذره ذره پولامو جمع میکنم از نامزدمم گاهی میگیرم

مثلا طلای کوچیک میخرم تاحالا حدود۲۵تومن تونستم بخرم

شماها؟

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طی دوازده سال ۳۵۷ گرم طلای خام و حدود ۱۴۰ یا ۵۰ گرم طلا و‌دومیلیون پول دارم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
فقط خرج زندگی میشه ک گرسنه نمونیم 

عزززیزم

حتی نمیتونی قلک بخری؟روزی پنج هزار ازشوهرت بگیر بنداز توش میشه

ماهی۱۵۰تومن

بخدا ماهم شرایطمون عالی نیس مستاجریم حتی

تو ی خونه زیر پیلوت

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من طی دوازده سال ۳۵۷ گرم طلای خام و حدود ۱۴۰ یا ۵۰ گرم طلا و‌دومیلیون پول دارم

افرییییین عالیه،ممنونم از این انرژی خوبی ک اشتراک گذاشی💚🍀

هیچی پس انداز نمیکنم طلاهم اگر شوهرم بخره وگرنه اهل طلا جمع کردنم نیستم

عزیرم حتی روزی پنج تومن؟بنداز تو قلک

افرییییین عالیه،ممنونم از این انرژی خوبی ک اشتراک گذاشی💚🍀

مرسی ممنون

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
خیلی کم میتونم پس انداز کنم چون داریم خونه میسازیم ولی هفته ی قبل شد پنج تومن پس اندازم باهاش یه ال ...

افرییین همینم عالیه،👌👌👌

هر ماه ۳میلیون تا۴میلیون از حقوقم رو میریزم تو یه کارت بقیش هم استفاده میکنم و میذارم تو کارتم بمون ...

باریکلا،پرستارید؟خداقوت عزیزم💚🍀