من_یک_انسانم۲۵ مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 عنوان پس انداز😊 | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 21 پست پس اندازتون چقدره و چطوری پس انداز میکنید؟بیاید ب همدیگه یادبدیم 😊🍀من ذره ذره پولامو جمع میکنم از نامزدمم گاهی میگیرممثلا طلای کوچیک میخرم تاحالا حدود۲۵تومن تونستم بخرمشماها؟ همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚 1400/03/07 | 19:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21043 خودم درامد دارم فعلا بدهیام رو تو اولویت گذاشتمان شاالله بعد از تسویه بدهیام طلا میگیرممخرج خونه هم با همسرمه دوستتون دارم 💕
jokerasl عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1383 عزیرم حتی روزی پنج تومن؟بنداز تو قلک خرج میکنم واسه خودمو خانوادمدوست دارم پس انداز کنم اما نمیتونم آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 تو این اوضاع اقتصادی به سختی میشه پس انداز کرد عزیزم حتی روزی پنج تومن؟بنداز تو قلک ب رقم اخر ماهش فک نکن همون ۱۵۰تومن اخر ماه هم حس خوبی میده 💚🍀 همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 خرج میکنم واسه خودمو خانوادم دوست دارم پس انداز کنم اما نمیتونم منم مثل شما بودم اوایل روزی هزار جمع مبکردم مبدادم ب مادرمبرام نگه میداش چون اگ خودم میریختم تو قلک خرجش مبکزدمبعد دو ماه ازش گرفتم و چون پولا نقد بود کلی ذوق کردمو ب جمع کردن ادامه دادم 😍😍 همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 خودم درامد دارم فعلا بدهیام رو تو اولویت گذاشتم ان شاالله بعد از تسویه بدهیام طلا میگیرم مخ ... همین ک برنامه ریزی دارید یعنی کنترل روی زندگیافربن عزیزم سبز باشید 🍀💚 همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21043 همین ک برنامه ریزی دارید یعنی کنترل روی زندگی افربن عزیزم سبز باشید 🍀💚 قربونت گلمو همچنین نازنین💖 دوستتون دارم 💕