2777
2789
حفظ آبروییتوبه ایشوهریبچه ایکاریتحصیلاتیپولیبلخره یه چیز مهم

نگاکنین اونجاچیزای مهمی نوشته اینام شامل میشن

نویسنده این قصیده نوشته که بعداینکه اینوبه کسانی که مشکلات داشتن توصیه میکردم اگه همه ی تجربه هاروبخوام جمع کنم یه کتاب ضخیم جمع آوری میشه

مهم اعتقادواینکه ازصدق دل بخونین وامیدداشته باشین حتمابرآورده میشه

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قصیده طوبی رو چطوری میتونم پیدا کنم ...من معلم هستم ودر خراسان زندگی میکنم هنوز قصیده طوبی را پ ...

علیکم سلام فروشگاه هست دانلودکنین یه لینکم همینجادادم به بچه هاتونظراببینین وکلیپشم تویوتیوب هست

کجای خراسان؟

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

علیکم سلام فروشگاه هست دانلودکنین یه لینکم همینجادادم به بچه هاتونظراببینین وکلیپشم تویوتیوب هستکجای ...

مشهدم ...اینجا متاسفانه با اهل تسنن خوب رفتار نمیشه و اگه کتابی در باره عرفا و مولوی های بزرگوار داشته باشیم ...بد رفتار میکنن ولی مستقیم چیزی نمیگن ولی اجازه پیشرفت بهت نمیدن....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

مشهدم ...اینجا متاسفانه با اهل تسنن خوب رفتار نمیشه و اگه کتابی در باره عرفا و مولوی های بزرگوار داش ...

شمااهل سنتی؟

مشهدم ...اینجا متاسفانه با اهل تسنن خوب رفتار نمیشه و اگه کتابی در باره عرفا و مولوی های بزرگوار داش ...

من سراوانم اتفاقایه سری کتاب آموزهای دینی ازمدرسه تایبادبرای مامیادچطوری اجازه نمیدن بعدازمدرسه دینیه مامیرن مشهدبرای تحصیل همین چندهفته قبل یه گروه رفتن 

واقعامحدوده؟

خیلی دوست دارم باشم اگه حق تعالی قبول کنه ولی پدرم خدا بیامرز اهل سنتی نبوده....

من منضورم مذهب اهل تسنع هست

من سراوانم اتفاقایه سری کتاب آموزهای دینی ازمدرسه تایبادبرای مامیادچطوری اجازه نمیدن بعدازمدرسه دینی ...

مشهد شهر بزرگیه آنجاها که شما و گروه میرن مکان هایی است که برادران اهل سنت ازشون استقبال میکن ولی محیط کار من و مخصوصا مدیر من خیلی با این مسائل آشنا نیس و حتی با این موارد مخالفت هم می‌کند.....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....