2777
2789
عنوان

دلم ریش شده برا همکلاسی پسرم

899 بازدید | 40 پست

کلاس اول پسرم دیشب یهو تعریف کرد که دوستم مامان ندارن و مامانش رو از دست داده و با مادربزرگ و خواهر کلاس چهارمش پیش مادربزرگه هستن و می‌گفت باباش همیییشه سرکاره من چون باردارم نمیرم مدرسه اش و نمی‌دونم چقدر درسته یا نه ولی گفت مامان لباسش یکم پاره است و جدیدا شهر ما آموزش آنلاین شده این بچه هر روز غیبت میخوره بیچاره ای خدا کاش میشد کاری کنم براش بیارمش پیش بچم باهم درس بخونن  ولی حیف شرایطم اینه و شوهرم راضی نمیشه ..... بیچاره اون مادر چقدر چشمش ب بچش هست لابد بیچاره اون بچه که از محبت مادر محرومه خدایا حکمتت شکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کلاس اول بودم پدر و مادر یکی از همکلاسیام توی تصادف فوت شدن 

بعد از چند روز هم دختره دیگه نیومد مدرسه 

الان که گفتی یادش افتادم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تو گروه مادران با بقیه درمیون بزار یا با معلمش که اونا براش کاری کنن

نه یوقت تو گروه مادران باشه مادربزرگ یا پدر و خانوادش اونطور بد میشه راجع بهش حرف بزنن 

معلم و کادر مدرسه از احوال تمام دانش آموزان باخبرند و حواسشون بهشون هست و انتظار زیادی ندارن از چنین بچه هایی حتی دیدم که همه طور کمکشون میکنن در حد توانشون  اما اصل خانواده هست 

الهی خدا عاقبتشون رو به خیر کنه  

اسی من معلمم اینجا هم آنلاین 

یکی از دانش آموزان مریضه به مادرش گفتم بیارش خصوصی باهاش کار کنم هزینه هم رایگان .در راه خدا

به معلم بگی حتما کمک میکنه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

من که کلاس اول بودم پدر و مادر یکی از همکلاسیام توی تصادف فوت شدن بعد از چند روز هم دختره دیگه نیومد ...

پسر من هم با جزییات تعریف میکرد تو ۲۵ سالگی رفته نون بخره و تصادف کرده 

پسر من هم با جزییات تعریف میکرد تو ۲۵ سالگی رفته نون بخره و تصادف کرده

واییی خیلی سخته 😭

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂