2777
2789

من شهر غریب ازدواج کردم، با همسایه هم رفت و آمد ندارم خوشم نمیاد، ی بچه یک ساله هم دارم وقت کلاس رفتن ندارم، از بس تی وی نگاه کردم با گوشی ور رفتم دیگه خسته شدم، شما تو خونه چیکار میکنین؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

اگه جای تو بودم فقط خوراکی درست میکردم

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم فکر خوبیه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بافتنی کن برای بچت من از الان برا بچههام لباس میبافم برا زمستون هر سال چند تا بلوز و شلوار و ژاکت میبافم 

اگر بلد نیستی تو اینستا پیچه بافتنی با لیلا رج به رج یاد میده منم از اونجا یادگرفتم البته پیج زیاده سرچ کن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بشین تو اینترنت سریال ببین 

اگه میتونی که اشتراک فیلیمو و نماوا رو بخر اگه نه سایتایی که سریالای خارجی رو دارن با زیرنویس یا دوبله

کتاب بخون

تلفنی با دوست و اشنا صحبت کن

اگه دانشگاه نمیری از مهر دانشگاه

هیچ میخابم فقه

بچم یک سالشه نمیزاره

من دوتا بچه دارم روزی یه بارم کسک میپزم و ابمیوه و .... غذا و سالاد بازم اینا وقتی نمیبره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩