با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
وای من عاشق والیبالمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ولی حیف ک فردا امتحان دارم نمیتونم ببینم ...
من خودمم امتحان ریاضی دارم ولی از والیبال نمیگذرممم🥺😍😍
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هه😂😂😂😂😂 منم امتحان ریاضی دارم ولی چون نهاییه باید بگذرم🚶🏻♀️
موووفق باشی 😂💕
دلم برا اون روزایی که با این چیزا ذوق میکردم تنگ شد
حتی ساعت کوک میکردم ساعت ۵ صب بیدار شم
والیبال ببینم
کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
چقدر دوست داشتم قبلا دلم برا اون روزایی که با این چیزا ذوق میکردم تنگ شد حتی ساعت ک ...
من از بچگی نگا میکردم و هنوزم ادامه داره امیدوارم ادامه دار بمونه😂
نگا کن شاید ذوق کردی 😂💕