2777
2789
عنوان

کنکوریا

99 بازدید | 16 پست

سلام من رشته ام انسانی بود ازاینکه نتونستم برم تجربی حسرتش خیلی به دلم موند واینکه پارسال شهریورماه شروع کردم به خوندن خیلی برام سخت بودد نه گوشی داشتم  که فیلم درسی ببینم فقدعمومی هاروخوندم بازیست  دیگه جازدم نخوندم میخوام شروع کنم محکم بااراده میخوام سه سال بمونم پشت کنکور میخوام دوباره اشتباه نکنم همه میگن کارم اشتباهس ولی من رونمیشناسن سه سال بمونم خسته نمیشم دیگه ازیه طرف اگه ادامه ندم به خودم ظلم کردم واز یه طرفم میدونم باسه سال موفق میشم توروخدا نگیدسه سال زیاده ازاین حرفا نمیتونم طرز فکرم عوض کنم...

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
خب منم همینطور دوسال دیگ میخوام پشت کنکور بمونم چون هدفم مشخصه ولی نمیفهمم چراالان اومدی اینجا اعلام ...

آخه میگن اشتباهه ی جوری شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توو میتونی ولی خب دوسال بمون

سخته ولی میتونی موفق بشی

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

[QUOTE=192570041]آخه میگن اشتباهه ی جوری خب نباید ب بقیه میگفتی که میخوای چیکار کنی منم ب هیشکی نگفتم فقط پدرمادرم اوناهم بهم کاری ندارن خداروشکر بعدشم زندگی خودته اگ هدفت برات مهمه ب حرف بقیه گوش نده 

[QUOTE=192570041]آخه میگن اشتباهه ی جوری خب نباید ب بقیه میگفتی که میخوای چیکار کنی منم ب هیشکی نگفت ...

شما چند سالته؟

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
توو میتونی ولی خب دوسال بمون سخته ولی میتونی موفق بشی

انقدحرفای انگیزشی میزنن که بابا بایکسالم میتونی ازاین حرفا اهاخسته شدم 

[QUOTE=192570041]آخه میگن اشتباهه ی جوری خب نباید ب بقیه میگفتی که میخوای چیکار کنی منم ب هیشکی نگفت ...

اره درسته نباید به کسی می گفتم اشتباهم این بود

انقدحرفای انگیزشی میزنن که بابا بایکسالم میتونی ازاین حرفا اهاخسته شدم 

نه ولی حدی با دوسال میتونی

من ۱۹ سالمه 

تو میتونی 

ولی عزیزم هرچقدر از کنکور بگذره معلوم نیس یک شرایط همینجوری میمونه یا نه

دو همه بچه های بعدی ک کنکور دارن ب طبع باهوش ترن

سه خودت خسته میشی

طولانی نکن 

تو میتونی  ولی عزیزم هرچقدر از کنکور بگذره معلوم نیس یک شرایط همینجوری میمونه یا نه دو همه بچ ...

دوسال کافیه

بشین از الان استارت بزن

اگ میتونی آزمون ثبتنام کن حتما

و بخون 

انشالله ب اون چیزی ک میخوای میرسی

تو میتونی  ولی عزیزم هرچقدر از کنکور بگذره معلوم نیس یک شرایط همینجوری میمونه یا نه دو همه بچ ...

باشه ممنون بابت راهنمایات