2777
2789
عنوان

بی بی چک 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 78 پست
شاید باردار باشی  بیبی زدی خبرمون کن

باشه حتما گلم . امیدوارم 

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
چیکار کنم نمیتونم  نمیدونی این چند روز چقد سخت گذشت  علائم شما چی بود گلم

من درد پریودی داشتم احساس میکردم الانه ک پریودشم لکه قهوه ای میدیدم بعد از 2 یا 3 روز ک از موعودم گذشته بود گفتم دیگ لکم دیدم پس پریود شدم ولی خود ب خود قطع شد فهمیدم باردارم .انشاالله شمام اینماه مامان شدی بسپار بخدا میشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درد پریودی داشتم احساس میکردم الانه ک پریودشم لکه قهوه ای میدیدم بعد از 2 یا 3 روز ک از موعودم گذ ...

مرسی گلم 

خدا برات نگه داره

دعام کنید

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
درد شدید تخمدان راشت حس میکردم دارن بدون بی حسی تیکه تیکه م میکنن زمینو گااااز میزدم  تا یه مد ...

مرسی ایشالا باردار باشی نگران نباش منم نه ماه  با بی بی منفی رو به رو شدم تا این ماه بالاخره شد

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
مرسی ایشالا باردار باشی نگران نباش منم نه ماه  با بی بی منفی رو به رو شدم تا این ماه بالاخره شد

مرسی انشالله عزیزم 

علائمی هم داشتی ؟

انشاالله که بارداری عزیزم عزیزم تو بارداری خارج رحمی جنین با دارو جذب شد؟ چند هفته بودی؟ اگه با د ...

مرسی گلم 

نه با دارو جذب نشد 

اگ بارداری خارج رحم پیش بیاد و بچه رشد کنه چون توی لوله جا نیست لوله میترکه و منجر به عمل شدن و دراوردن لوله میشه 

ولی اگه جنین رشد نکنه و ب اصطلاح بمیره تبدیل به یه توده خون میشه ک البته تو سن کم هم جنین کلا یه توده خونه که خود ب خود جذب میشه 

من هر 48 ساعت تیتر بتام رو چک میکردم و داشت میومد پایین این یعنی جنین مرده 

دیگه دکتر فقط بهم مسکن داد 

کم کم جنین کاملا جذب شد 

انشاالله که جواب آزمایش و بی بی چک مثبت باشه و بارداری راحتی داشته باشی

مرسی عزیزم 

خدا از زبونت بشنوه😍😍💑

ان شاءالله ک بارداری..من زمان پریودی اینقدر درد داشتم ک میگفتم الان پریود میشم

ممنونم عزیزم . این علائمی که من گفتم رو تو بارداری داشتی ؟

من اصلااااا کمر دردم مثل پریودیم نیست 

2 دیغه شاید کمتر یا بیشتر میگیره ول میکنه