2777
2789
عنوان

خانواده همسر و همچنان دخالت

44 بازدید | 6 پست

کاش خانواده شوهر بدونن وقتی ماشین رو عوض نمی‌کنیم یعنی پول نداریم خودمون میفهمیم باید عوض بشه 

هر بار زنگ‌میزنن شوهرم رو پر میکنن ماشین رو عوض کن یعنی کار هر بارشونه

اعصاب نمیزارن دیگه ،یعنی خواهراش ،برادراش،پدر و مادرش هر بار مارو‌میبینن ماشین عوض کن

آقا بیا پولش رو بده عوض کنیم

جوری شده که هر چی می‌خوایم برای خونه خرید کنیم شوهرم میگه پس کی ماشین عوض کنم 

خدا خیر نده آدمهای حرف پر کن و دخالتگرو

خب عوض کنین ، به همشون جدا جدا زنگ بزن نفری ۵۰ میلیون بگو قرض بدید بهمون 

اونوقت دیگه در دهنشونو میبندن 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت خواهر ،پول اینا بدن عمرا

خب مگه من گفتم میدن؟ 

گفتم توپو بنداز تو زمین خودشون 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اره تصمیم گرفتم همینو بگم چون دیگه دیوانه شدم

عزیزم عصبانی نشو 

کار به شوهرت نداشته باش اونا وقتی میگن تو بهشون بگو اتفاقا پول کم داشتیم میخواستیم از شما قرض بگیریم برای ماشین جدید😊 همونجا نفسشون بند میاد اونوقت میخوان بگن نداریم 

بعد کم نیار ادامه بده بگو نه سر ماه پس میدیم جای دوری که نمیره برادر خودتونه خخخ اگه گفت از مادر پدرت بگیر بگو اونا مشکلی با عوض نکردن ماشینمون ندارن