2777
2789
عنوان

بی بی چک 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 78 پست
بخدا توکل بی بی بزن الان عکسشم بفرس ان شاالله که بارداری🙏🙏🙏

الان بی بی ندارم تا فردا صبر میکنم اگ پری نیومد انشالله بی بی بزنم بعد برم ازمایش

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو الان بی بی بزن

عزیزم ندارم الان 

بنظرت باردارم ؟ 

علائمو تو داشتی ؟

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
چون ب علائم نیس و نباید اهمیت بدی بی بی بزن

خب یعنی شما الان ک بارداری این علائمو نداشتی ؟ 

الان بی بی ندارم تا فردا صبر میکنم اگ پری نیومد انشالله بی بی بزنم بعد برم ازمایش

عزیزم بزار ی دوهفته ای بگذره بیبی بزن چقدر عجله میکنید .میدونم انتظار سخته من خودمم 3 سال اقدام بودم بعدش باردار شدم .

الان بزنی منفی شه بارم استرس میگیری

گذاشتی منو تک کن برات آیت الکرسی میخونم ان شاالله که بارداری عزیزم

باشه حتما عزیزم 

شاید باردار باشی 

بیبی زدی خبرمون کن

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خب یعنی شما الان ک بارداری این علائمو نداشتی ؟ 

من ی سال اقدام بودم اولاش مث شما هی علائم مقایسع میکردم اما همش چرته علائم بارداری و پریود عین همه ب جای این همه فک کردن ب این علائما ی بی بی بزن تکلیفت مشخص بشه خب

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
عزیزم میشه علایم بارداری خارج از رحمیت بگی چی داشتی دقیقا 

درد شدید تخمدان راشت حس میکردم دارن بدون بی حسی تیکه تیکه م میکنن زمینو گااااز میزدم 

تا یه مدت خیلی زیادی همش خونریزی داشتم و معمولا خون سیاه

گذاشتی منو تک کن برات آیت الکرسی میخونم ان شاالله که بارداری عزیزم

امیدوارم خدا صداتو بشنوه 😍😘😘😘

من قبلش فقط سینه درد و سرگیجه داشتم  ایشالا ک هستی♥️

مررررسی گلم انشالله 

عزیزم بزار ی دوهفته ای بگذره بیبی بزن چقدر عجله میکنید .میدونم انتظار سخته من خودمم 3 سال اقدام بودم ...

چیکار کنم نمیتونم 

نمیدونی این چند روز چقد سخت گذشت 

علائم شما چی بود گلم