2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد دردو دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم❤ برات صلوات میفرستم که دلت آروم بشه تنها کاری ک از دستم برمیاد🙏 ۱۰۰درصدهمین طوره  مطم ...

مرسی واقعا همینم بزرگترین لطفه در حق من🌸❤اره ولی اون پسر خوبی بود نمیخوام بد بشه بهشم نمیاد این جور دخترا ولی جدای این قضیه تجربه شد واسم نباید به پسرا اهمیت بدی باید حد تعیین کنی من که دیگه نمیرم سمت کسی جز برای ازدواج و رابطه ی جدی ولی شاید باورت نشه از همونم میترسم من خیلی احساسی ام 

پس الان بگو به جهنم که رفت لیاغت منو نداشت من بهتر از اون تو سرنوشتم هست همین الان بگو به جهنم چون ا ...

ایشالا که همینطوره که میگی اره واقعا دارم آب میشم امشب مامانم دید دارم گریه میکنم نفرینش کرد

ایشالا که همینطوره که میگی اره واقعا دارم آب میشم امشب مامانم دید دارم گریه میکنم نفرینش کرد

این دوران هم میگزره توکل بر خدا 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
مرسی واقعا همینم بزرگترین لطفه در حق من🌸❤اره ولی اون پسر خوبی بود نمیخوام بد بشه بهشم نمیاد این جور ...

منم همینطور خیلی احساسی بودم و هستم

ولی جلو احساسم رو نسبت ب پسرا و آقایان گرفتم/چون زرنگ تراز این حرفان 

ی پسری هست خیلی دوستم داره 

منم احساسم بهش تغییرکرده وقتی این همه علاقه شو دیدم

ولی منطقی دارم جلو میرم واگذارکردم ب بزرگترا

اصلا انگار نه انگار حسی ب کسی داری

مطمئن باش خواستگاری ک میاد و قصد ازدواج داره

بزور ثابت میکنه

و کاری میکنه حس ارزشمندی کنی

و مطمئن باش بزرگترا بدی مارو نمیخوان

ب نه و آره هاشون اعتماد کن❤

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏

منم دلم شکسته شکسته که چیزی نیست پاره پاره شده بیست وپنج سال با یه ادم خیانت کار به خاطر بچه هام.زندگی.کردم دیشب دوباره فهمیدم بعد از یک ماه ونیم که خونه پدر مینا رفته بودم یه زنی اورده داخل خونه ومغازه ای که.مال.خودم وخودم داخلش زحمت می کشم وخرج خونه رو با بدبختی درمیارم واون شب برام مشتری اومده  بود ومن مجبور بودم بهش بگم بیاد درنغازه وبنا به دلایلی نشتزی روز بعدش اومد مغازه وگفتن.اون.خانم اون.شبی که تو.نبودی معلوم شد خاتم دزمغازه هم اورده من چهار ده سالگی ازدواج کردم الان چهل سالمه داماد دارم.نوه دارم جیگرم پاره پاره شده ونمی دونم باید چه غلطی بکنم

منم دلم شکسته شکسته که چیزی نیست پاره پاره شده بیست وپنج سال با یه ادم خیانت کار به خاطر بچه هام.زند ...

با درد شما منم ناراحت شدم❤

خداکریمه خواهر

خدا عاقبت شمارو به خیر کنه🌺

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏