2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد دردو دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو لایو دختره دیدم

ببین یه چیز طبیعیه پسری که میره دوباره برگردع

ولی وقتی برگرده دوباره هم میره

اگه تو هم راحت قبولش کنی باز راحت میره 

حالا تو میشناسیش، ببیین ارزش داره منتظرش باشی، چجوری باید باهاش رفتار کنی.

حالا اگع این وسط یکی بهتر از اون  پیدا شد هم بهش فکرکنی بد نیست

دیدن لایوشون سخت بوده واقعا...در چ حد بود لایوشون؟خیلی داغون بود؟

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
ولی جاش میمونه:)

میگزره خیالت راحت هفته اول داغون هفته دوم تو فکرش هفتع سوم ناراحت هفتع چهارم میگی به جهنم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
دختره با تاب نشسته بود مشروب میخوردن میگفتن میخندیدن خوش بودن

هی...خدا بهت صبر بده فقط میتونم بگم زمان دلتو اروم میکنه...من همیشه ۳ روز گریه ی وحشتناک و داغون میکتم بعد اروم میشم.نمیدونم چقدر حرفمو گوش میدی اما اینستا و تلگرامتو پاک کن انققققدر اروم میشی ک نگو

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
مرررسی واقعا از مهربونیت گریم گرفت😭😭😭تاجایی که بتونم سعیمو میکنم ایشالا خدا واسم ازین به بعدو خوب ...

عزیزم❤

برات صلوات میفرستم که دلت آروم بشه تنها کاری ک از دستم برمیاد🙏

۱۰۰درصدهمین طوره 

مطمئن باش همین اتفاق ها هم عالین،یکی ازخوبی های این اتفاق ها اینه،برات تجربه میشه

میدونی دفعه بعد چیکارکنی،چون مطمئنم دختر فهمیده وباهوشی هستی

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏
من الان یه ساله که کاتم هنوز نتونستم بگم به جهنم

پس الان بگو به جهنم که رفت لیاغت منو نداشت من بهتر از اون تو سرنوشتم هست همین الان بگو به جهنم چون اون این رابطه رو جدی نگرفت تو موندی دل عاشقت که داره اب میشه 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇