2777
2789
عنوان

به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده♀️♂️.....

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ سالو نیمم بود ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی پشیمونم نکنید

حرفای ماها در مورد همه ادم ها که انتخاب مشابهی داشتن صدق نمیکنه 

امیدوارم همیشه خوشبخت باشین 

این تجربه اکثریته برای کسایی که هنوز ازدواج نکردن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
کسایی که به من توهین کردن بدونن من افتخار میکنم که تو بیست و سه سالگی مادر ی بچه هشت و یکی شیش ساله ...

تقریبا همه ی ما خانومها که اینجا داریم صحبت میکنی باهم ،تواناییه تولید مثل رو داریم! 

حتی اگه توانایی تولید مثل رو هم نداشته باشیم بعد از سی سال از نظر قانونی اجاره ی حضانت فرزند از پرورشگاه رو داریم چه مجرد باشیم چه متاهل، پس همگیمون توانایی مادر شدنو داریم! 

امیدوارم در آینده ای نزدیک به جای اینکه به زایمانتون افتخار کنید، به تربیت کامل و اصولی بچه هاتون و لحن و ادبیات درستتون افتخار کنید!

من چهار ده سالگی ازدواج کردم پانزده سالگی بچه دارشدم بچه دومم بیست ویک سالگی الان چهل سالمه داماد دارم نوه دارم ولی انگار هیچ وقت زندگی نکردم الان انگار ثدسالمه ودلم پیر شده به نظر من ازدواج زود هنگام اشتباه محض

اصلا این مسئله دوشیزگی صرفا برای من مهم نیست  مسئله اینه که ادم ها خودشون برای خودشون سرعت گیر ...

منم مثل شما ۱۸سالگی یه نامزدی داشتم که بهم خورد

و ۲۱سالگی ازدواج کردم

خیلی از حرف های که میزنی خوب درک میکنم

خودم اشتباه های کردم ،به خاطر خامی خیلی از موارد ندیدم

که الان به خواهرم میگم تا اول یه دوره تراپی نشدی که مشکلات شخصیتت برطرف شده و سر کار نرفتی دنبال ازدواج نرو 

بله حق با شماست اگر انرژی منفی گرفتید ازم من عذرخواهی میکنم با اجازتون تاپیک رو ترک میکنم

نه اصلا اصلا منظور من با شما نیست من دارم از ضعفی که توی نظرات دیدم میگم

کسایی که به من توهین کردن بدونن من افتخار میکنم که تو بیست و سه سالگی مادر ی بچه هشت و یکی شیش ساله ...

زن بودن هم به درخدمت شوهر و فرزندآوری نیست! اونی که شما میگی بیشتر ماده بودنه نه زن بودن

برای مثال یکی مثل مریم میرزاخانی که حداقل از خیلی از ماها زندگیش پرافتخارتر و سودآورتر بوده و توجامعه فرد پر اهمیت تری برای علم و مردم بوده رو با علمش میشناسن نه شوهر و بچه اش