میخوام به عنوان یک دختر که زود ازدواج کرده معایب و خوبیاش بگم. البته ممکنه نظرات بقیه افراد هم شرایط من متنفاوت باشه. اگر بخوام مزایا بگم خب مثل دوتا دوستیم خیلی وقتا و درک میکنیم همو ، بیشتر چیزا شیطنتها باهم تجربه میکنم راحتیم توی جمع همسن سالامون که مثلا ای وای مامانم نفهمه یا بابام نفهمه زود برم خونه فلان و کم و بیش همچی عالیه اما خب بدیاییم داره مثلا همسرم پیش دوستاش میره شب تا صبح و من تنهام یا من پیش دوستانم میخوام باشم و اون تنهایی گشنگی و اینا میمونه و ما نمیتونیم نخواهیم چون سنمون با دوستامون بودن و میخواد دعواهای مسخره و عجیب غریب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسایی که به من توهین کردن بدونن من افتخار میکنم که تو بیست و سه سالگی مادر ی بچه هشت و یکی شیش ساله ام و افتخار هم میکنم که در خدمت همسرم و فرزند اوری براش باسم چون ی زنم
۱۹ سالو نیمم بود ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی پشیمونم نکنید
اصلا به حرفای بقیه توجه نکن نمیدونم چرا مردم ما عادت کردن انرژی منفی بدن و سعی کنند ثابت کنن راهی که خودشون رفتن درسته جای اینک محترمانه فقط در حد ی نظری که خواسته شده صحبت کنن
۱۹ سالو نیمم بود ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی پشیمونم نکنید
اگر میخواهید پشیمان نشید، به جای تکیه و اعتنا به حرف کاربران سایت که اکثرا یک کلاه همه چیز دانی بر سر میذارند و بر اساس تجارب شخصی نظر میدند، با یک مشاور خانواده در تماس باشید و گوش به حرف مشاور و روانشناس بدید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مسئله همینجاست ببین مشکل کجاست که حرف شما حتی از نظر نی نی یارم زشت و زننده بوده ولی از نظر خودتون نه !یکم اپلود شو .ینی شما هنوز فرق شوخی با بی ادبی رو نمیدونی !
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)